0

uykusuzsak eğer zaten uykumuz yok ise uyuyamamız normal bir durum. bazen çok yorgun olabiliyoruz ve böyle anlarda da uykumuz gelmediği zaman yorgunluktan dolayı uyuyamadığımız olur. veya kafamıza bir şey takarız ve bu bizim uyumamıza engel olabilir. bu tür sebepler uyumamıza engel olabilir.

1

uykumuz olduğu halde uyuyamıyorsak genelde kafaya takacak ve kuracak bir şeyler bulduğumuz için oluyor bu genelde. onun dışında bir rahatsızlığa sahipte olabilirsiniz. bir hastalık vardı adını hatırlamıyorum şuan , kişi uyumak istediğinde huzursuzluk yaşıyor ve gözlerini bir kaç saniyeden fazla kapalı tutamıyor. çok acayip hastalıklarda var gerçekten sık yaşanan ve rahatsızlık veren bir durumla karşı karşıya iseniz mutlaka bir doktora görünmekte fayda olacaktır.

0

uyukusuz olmamıza rahmen uyumak istemeeyiz. kimi zaman bunun nedeni kafamızdaki düşünceler ve kalbimizdeki acılar olur. kimi zamanda sadece uyumak yerine daha bir şeyle uğrasmak bize daha zevkli gelir ve uyumayız bu nedenle.

0

geceye uyarlandığımız için gece sessiz gündüz gülürtülü hayat genelde gece sakın oluyor güneş ışınları uyumayı zorlaştırıyor

1

uykusuzu olmamıza rağmen uyumamanın bir nedeni kafamızda bitmeyen dertlerin dolaşması olabilir. yarının ne olacağı düşünceleridir. hali hazırda başımızda olan bir derdin olması ve kafanın sürekli orda olmasıdır. ya da çok aşır bir şekilde çay ya da kahve içilmiştir. öte yandan sınava haftasına girilmiş olup onlara çalışmak arzusu ve gayreti içinde olmaktır. ayrıca uykunun bir anda kaçması da bunda etkilidir.