0

bence öyle ama aslında yanlış sonuçta beyin bedava modunun amacı cevapsız sorulara cevap vererek aktiflik kazandırmak ve soruları eritmektir. ben genellikle cevapsız sorulara yöneliyorum.

0

beyin bedava modu kalkınca daha çok üye sitede oluyor.ama saçma tek kelimelik soru soranlar olmasa daha iyi olacak.birde aynı sorular hep karşıma çıkıyor.buna site bir sınırlama getirmeli bence.hem cevap yazmak biraz da uzun yazmak daha çok kazandırıken neden bu kadar soru meraklısı oluyorlar anlamıyorum.bunu sadece işin kolayına kaçmak diye yorumluyorum.çünkü bazıları tek cümle kurabiliyor galiba.

0

valla bence öyle. beyin bedava modu çok uzun sürdü ve o kadar bilgi sorusu soruyorlar ki belki soran kişi cevabını bilmiyor bile. haliyle insanlar onları cevaplayamıyorlar. şahsen ben daha az aktif oldum beyin bedava modunda. cevaplayabileceğim sorular değildi.

0

evet daha fazla aktif oluyor millet. degisik sorular cikiyor, yorum sorulari filan. ben kendi sahsim adina soyleyeyim beyin bedava modu girince pek girmiyorum. hep ayni sorular hep ayni tarz seyler. bir sure sonra sıkılıyorum cunku. bryin bedava acikken irsem bilr bu sefer yazarlarin profillrrine girip cevaplayabilecdgim turden soru var mi diye bakiyorum ben.. 1 crvapta iki crvapta kalmis cok soru buluyorum oyle. en azindan onlara cevap yazmaya calisiyorum crvapsiz sorudan ziyade.

0

evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum beyin bedava modu kalktığında site daha aktif oluyor .çünkü diğer türlü artık cevaplayacak pek fazla soru bulamıyoruz. o yüzden soru seçeneği fazla olduğu için bence beyin bedava modu kalktığında site daha aktif oluyor .yani en azından ben öyle düşünüyorum.

0

evet daha fazla aktiflik sağlanıyor ama keşke bu ardı ardına soru soranlar belli bir soru sorduktan sonra sitede sorulan sorulara cevap da verseler. en azından cevapsız kalan sorular bir nebze azalmış olur ve beyin bedava modunun aktifleşmesini geciktiririz.

0

beyin bedava modu kalktığında soru sorabileceğimiz için daha fazla aktif olabiliyoruz beyin bedava modu aktif olduğunda ise soru soran adımız için daha fazla soru cevaplıyoruz ancak önümüze sürekli cevaplamak istemediğimiz ya da daha önce cevapladığınız sorular çıkabiliyor bu da çok fazla da can sıkıyor.