0

siyaset artık her alanda yerin almış durumda fark etmeden her insan birbirine siyaset yapıyor. bu nedenle bence siyasi soruları etik buluyorum. herkesin kişisel görüşüdür.

0

siyaset benim nazarimda zengini zengin etme sanatidir.soyke ki hangi gorusten olursa olsun siz hic garip vekil gordunuzmu.bir dava icin insanlarla iletisim kurmak olabilor ama siyasi noktalari boyle sitelere tasiyip onlar ugruna uzulup kirilacak duruma gelmek bence yersiz.

0

bence hiçbir şekilde etik değil burada daha çok bilgi ya da içi dolu yorum soruları sorulsa daha iyi olur siyasi sorular siyasi konular her zaman tartışmaya ve ayrışmaya açık olduğu için bana göre uygun değil.

0

siyasi sorular bence bu sitede etik olmaz. siyasi konular başka sitelerde tartışılmalıdır.

0

siyasi soruya daha denk gelmedim ama o kadar çok kutuplaşmış vaziyetteyiz ki bari burada kutuplaşmayalım. bizim siyasetten anladığımız karşımızdakine haklıda olsa haksız da olsa zor çıkartmak.

0

siyasi sorular sormak belli ölçülerde (soruların niteliğine göre değişmekle beraber) etik. çünkü kimse soruyu cevaplamak zorunda değil. veya da herkes kişisel görüşünü hakaret etmeden kırıp dökmeden açıklamakta özgür. bu nedenle sorunun niteliğini de göz önünde bulundurarak etik dışı bir özellik olduğunu düşünmüyorum.

0

burasi herkeze acik bir plartforum sorulan sorular da hakaret kirici 've kotu anlam kullanilmadikca bence soru sorulabilir diye dusunuyorum ben

0

genellikle siyasi sorular da tartışma olabilir. ben şahsen siyaset sorular sorulmasını istemiyorum ama gene de sorun var cevap veriyorum. herkes özgürdür istediğini verebilir. üstü gerçi ama devamlı aynı soruda takılmazsam iyi olur. devamlı böyle siyaset sorusu olmaz arada bir soruları değiştirmek gerekiyor.

0

tartisma cikarmayacak sekilde soruluyorsa etik olmayacak bir durum yok

0

bildiğim kadarıyla siyasi sorular sorulabiliyor. tabii ki siyasi sorular sorulurken

0

sorun bence bi sorun olacagini sanmiyorum ama fazla ileri gitmemek kaydiyla.:) tartisma yaratmiycak boyutta.

0

siyaseti sevmediğim için sorulmaması taraftarıyım ama insanlar özgürce düşüncesini belirtebilir tabii