0

ama genelde palamut cok seviyorum genelde baliklarin kilciklari oldugu icin fazla sevmiyorum ama istrafit kilicsiz olunca cok guzel.

0

baligin her turlusunu severim. ama sardalya ve hamsiyi ayrı severim. midye ve kalamara bayılırım. birayla çok guzel gider bu ikisi.

0

balıklardan hamsiler, istavrit seviyorum palamuttan ekşili yapınca güzel oluyor

0

balık yemeyi hiç sevmiyorum hiç aram yok çok sağlıklı farkındayım ama kokusuna bile gelemiyorum bazen . yılda belki 1 yada 2 kez yaparım o da yapmak için ben yemesem de evdekiler yesin diye . allahtan eşimde sevmez o yüzden şanslıyım . yaptığımızda da sadece hamsi onun dışında yapılmaz zaten o da çok çok pişmiş olmalı anca öyle . tabi biz yemiyoruz diye çocuklarıma yapmayacağım anlamına gelmiyor belli yaşa geldiklerinde düzenli olarak yapıcam yediricem onlara belki bu bahaneyle bizde alışırız iyi olur .

1

benim balık ile hiç işim olmaz ve bekarlık döneminde kesinlikle balık yemedim, ama evlendikten ve çocuklarımın olmasından dolayı onlara ornek olma adına balık yiyorum, çeşit olarak ise hamsi, sardalya gibi küçük balıkları tercih ediyorum.