1

patates dışında kızartması en iyi olan sebze nedir?

yemek önerileri verirseniz sevinirim

13 cevap
0

patates kızartmasının en iyi kızartma türü olduğu yadsınamaz bir gerçektir ancak kabak kızartması patlıcan kızartması biber kızartması ve havuç kızartması da güzel olan kızartma türlerindendir ben seviyorum yani en azından patlıcan biraz fazla yağ içiyor ama neyse onu da idare edeceğiz.

0

patates dışında ben karnabahar kızartmasının çok seviyorum özellikle de üzerine sarımsaklı yoğurt döktüğümüz zaman karnabahar gerçekten çok güzel oluyor patates kızartmasında çok severim ve ayrıca kabak ve patlıcan da aynı şekilde kızartıp sarımsaklı yoğurt dökünce çok iyi oluyor onun haricinde sevmiyorum.

0

patates kizartmasi disinda en guzel kizartmalar. patlican kabak ve biber kzartmasi bence. bunlari kizartip uzerine domates sosu yapacaksin ohh. bide sarimsakli yogurtta yaparsab valla tadindan yenmez. biz ogrenciyken cok yapardik. kaldigimiz evin hemen onunde manav vardi. beni cok severlerdi bende onlari cok severdim. her gittigimde kizartma icin alacagimi bilirlerdi. cogu zaman ucuza verirlerdi bazende hic para almazlardi. o manavin leziz organik patlicanlari aci biberleriyle kzartmayi daha cok sevmistim.

0

benim patatesten sonra kızartmasını en çok sevdiğim biberdir. biber kızartması neredeyse kahvaltılarımın vazgeçilmezi haline gelmiş durumdadır. yazın özellikle kahvaltıda tek yediğim şey diyebilirim. önce biberleri ikiye bölüp içindeki çekirdekleri alacaksınız. daha sonra yine böldüğünüz biberleri ikiye böleceksiniz ve ısınmış yağın içerisine kızartmak üzere atacaksınız. biberler kızarmaya bırakılır. biberler kızarırken bu arada domateslerin kabukları soyularak domatesler küp küp doğranarak belirli bir büyüklükte bir kaseye koyulur. biberler kızarmaya yakınken önceden soyulmuş olan domatesler biberlerin üzerine dökülür. kızartma tenceresinin kapağı kapatılarak kısık ateşte kızarmasını beklenir. 10 dakika sonra altı kapatılarak sunum için tabağa koyulur. domates ve biberin tadı iyice birbirine geçmiş olacaktır. bence denemenizi tavsiye ediyorum afiyet olsun.

0

patates kızartması gerçekten kızartması en güzel olan sebze ancak patates kızartması dışında da patlıcan kızartması kabak kızartması havuç tarator benim favorilerim diyebilirim kızartma olunca her şey çok güzel oluyor seviyoruz ailecek :)

0

patates kizartmasi disinda patlican ve biber kizatmasi gayet guzel olur

1

valla ben patates dışında en iyi kabak kızartmasını seviyorum güzle oluyor yaz aylarında

1

patates disinda patlicaninda kizartmasi guzel oluyoe. ben bayiliyorum patlican kizartmasina. birde biber kizartmasina

1

patates kızartması haricinde, domates ,biber ,kabak ,domates ,karnıbahar, brokoli, tavuk ,et ,soğan bazen sarımsak, yumurta ,balık, sosis salam sucuk ,mantar gibi sebze ,et ve et ürünleri kızartılır bunları sağlıklı hale getirmek için yani da yoğurt yeşil yapraklı sebzeler tüketmek gerekir

1

karnabahar brokoli tavuk et domates biber kabak patlıcan sogan
yumurta balık sosis sucuk mantar gibi daha birsürü yiyecek vardır.

1

patates dışında kızartması en iyi olan sebzeler biber, kabak, patlıcan, domates kızartması yapılır.

1

yani patates kızartması dışında mesela tavuk kızartması ,biber kızartması bunlar da çok güzel ben bunları devamli yaparin. patlıcanı falan sevmiyorum hiçbir zaman aramda olmadı ama biber kızartması, tavuk kızartması gerçekten de çok güzel bir özellik de acı biber gerçekten harika yani devamlı tüketirim.

1

patlıcan, biberi, karnı bahar ,kabak gibi sebzelerinden kızartması güzel oluyor.