0

kesinlikle kendi fikirlerimi yaziyorum.beyin cimnastigi diyelim.bana iyi geliyor fikir üretmek

0

tabii ki de aklımdan faydalanıyorum kaynaklardan faydalanmak biraz kolaya kaçmak gibi geliyor bana bu zamana kadar 1-2 soruda faydalanmışımdır zaten kopyala yapıştır yapılmadığı için her halükarda buraya yazıyoruz. o yüzden aklımızı kullanıp sorulara cevap vermek hem bir beyin jimnastiği hemde daha doğal yanıtlar vermemize sebep olur 2 anlamdada karlıyız yani :) o yüzden ben aklımı kullanmayı tercih ediyorum şimdi diğer arkadaşlarında yorumlarını okuyacağım onların seçimi neymiş bakalım? :)

0

genelde naklıma guvenırım ama bılmedıgım yani emın olmadığım bi soru olurda illau onu araştırma geregı duyarım ki emın olayım emin olmak önemli kafadan cevap bılmedıgım bı soru için sacma olur yani yani araştırma yaparım öyle cevap yazarım

1

genelde aklıma gelen soruları yazıyorum. bazende internetten araştırma yapıyorum. yok hastalıklardı yok çiftcilikte yeni yapılan teknolojik şeylerdi gibisinden. o tarz şeyleri okuyup soru çıkarttığımda oluyor. çünkü bilmediğim şeylerde çıkabiliyor. hem ben kendim yeni bilgiler öğrenmiş oluyorum hem de burada soru olarak sorarak arkadaşlarımında bilgi sahibi olmasını sağlamaya çalışıyorum. hem bu sayede para da kazanmış oluyorum. aslında buraya gerçekten vakit ayırdığımız zaman güzel kazançlarda elde edebiliyoruz bu sayede. gerçi buradaki arkadaşların sormuş olduğu sorular genellikle site içerisinde sorulmuş sorulardan oluşuyor ama. şimdi mesela dünden beri site içerisinde sorulmamış soru sorabilirim diye bazı araştırmalar yapmaya çalışıyorum. yani hem sizde bilgilenin diye hem de para kazanın diye.

0

direk akıma geleni yazıyorum çünkü sitenin amacı bu başka bir sitedeki şeyleri alıp buraya yazmak ne kadar mantıklı ? bir iş yapıyorsak hakkıyla yapmak durumundayiz hep site kazansın hem biz kazanalım

0

genelde aklımdan cevap veriyorum çünkü başkalarının fikri her zaman internette olmuyor kişiye yeni bilgiler katıyorsun.eğer çok zorlandığım bir şey olursa direk araştırıyorum ve bende öğreniyorum.

0

bilgi sorularına normalde bakmıyorum mesela. eğer olur da yazmak istersem anneme soruyorum. o şakır şakır söylüyor. onun dışında yorum sorusu olunca sıkıntı olmuyor. akıldan faydalanıyorum.

0

sorudan soruya değişir mesela kişisel bir şey sorarsa akıldan düşünerek bilgi
soruyorsa kaynak gerekebilir.

0

kendi ellerimle yazıyorum kaynaklara hiç gerek yok zaten benim aklım var zaten yani kendim yazıyorum

0

soruyu biliyorsam kendim cevaplıyorum ama bilmediğim bir soruysa kaynaklardan faydalanıyorum. ama uygulamanın faydası burada anlaşılıyor, hem bilgilerimi tazelmemi sağlıyor hem de bilmediğim şeyleri öğrenmemi sağlıyor aynı zamda para kazanıyorum yani tam benim istediğim gibi bir site.

0

bildiğim soruları direk cevapliyorum. konu ile alakalı hiç fikrim yoksa ve ilgimi çekmeyen bir konuysa cevap vermek icin tiklamiyorum ama öğrenmek istediğim bir soru ise kaynaktan öğrenip sonra cevap veriyorum ki yeni bir şey öğrendiğim için de seviniyorum. bazı sorularda da tamamen hatirlayamadigim yada emin olmadığım bir cevabım var ise kaynaktan yararlanıyorum ve öğrenmiş oluyorum.

0

bildiğim sorulara kendim cevap veriyorum. eğer bilmediğim bir soruyla karşılaşırsam bir kaynaktan konu ile ilgili bilgi edinip konuyu öğreniyorum ve o şekilde cevaplıyorum. bu site sayesinde yeni bilgiler öğreniyorum bu açıdan.

0

ben bildiğim soruları hep aklımdam yazıyorum bilmediğim çok zor soruları zaten cevaplamam ama takıldığım yerlerde internetten yardım alıyorum çünkü herkesin her soruyu bilmesi mümkün değildir.

0

ben genelde akıldan veriyorum. yoruma dayalı soruları cevaplamasını seviyorum. bazen tecrübelerimide paylaşıyorum. böylesi daha güzel bir iki tane kaynaktan araştırıp cevap vermişliğimde olmuştur.

0

sorulara cevap verirken bildiklerimi yazarım. bilmediğim sorulara yanlış bir cevap vermemek için cevapsız bırakmayı tercih ederim. bildiğim sorulara bildiğim kadar cevap veririm.

0

genel olarak bilgili olduğum kategorideki soruları cevaplamayı ve soru sormayı tercih ediyorum. eğer bir yanlışım yada eksikliğim olur diye mutlaka kontrol ederim. sorulara yanlış cevap verenleri ve saçma sapan şeyler yazıp para kazanmaya çalışan kişiler bu sitede mevcut umarım buna bir çözüm bulurlar. bence haksızlık oluyor sorulara doğru cevap yazanlara beleşten kazanmaya çalışıyorlar. özellikle bilmediğiniz bir soruya kafadan atma bilgiler ya da çok biliyormuş edasıyla yalan yanlış şeyler yazmayın çünkü bilmeyen kişinin de görmesine sebep olup yanlış öğrenmeye sebep oluyorsunuz.

0

sorunun cinsine ve sorunun cevabını bilip bilmeme göre değişir. bazen cevap benim ilgi alanımda olan ve daha önce araştırmış olduğum bişey oluyor aklımdan yazıyorum bazen bildiğim ama hatırlamam gereken bişey oluyor internetten araştırıyorum. ama genel olarak kendi aklımdan yazarım

0

zor sorular olsa kaynaktan fazka jaynaktan ilgenmiyorum cunku ben fazla zor soruyu cevaplamadigim icin kolay ve sacma soru cevapliyorum artik ama yine guzel bugun yada yarin 10 toplayip pazarteside 12 yaparak yavas yavas toplarim cunku fazla vakit harcamiyorum.

0

çoğunlukla aklımı kullanıyorumanımsadığım sorularıda tam emin olmak için kaynaklardan faydalanıyorum.

0

her ikisini de kullanıyorum aslında eğer sorular fazla bilgi kaynaklıysa , evet internetten araştırma yapıp bilgi edinip o şekilde yazıya döküyorum ancak değilse kendi düşüncemi ifade ediyorum .