0

karıncalar özellikle de yaz dönemlerinde en çok kenarlardan çıkan böceklerdir.gerçekten bizim evimizde de vardı geçen yaz biz evimizi ilaçla taraf bu sorunun geçirmiştik ve özellikle de karınca ilaçları var artık piyasada onları alıp en azından karıncaları yok edebilirsiniz.insanlar maalesef ki nerede oturuyorsun otursunlar karıncalardan maalesef kurtulamıyorlar. özellikle denk yaz dönemlerinde çok fazla karınca meydana geliyor çıkıyor. o yüzden doğal yöntemlerle en azından karıncaları yok edebiliriz siz evinizden.özellikle de karıncaların eve gelmemesi için açık da hiçbir şekilde yiyecek içecek bırakılmamalıdır ve lavabolar kuru tutulmalıdır.lavaboların ıslak olması özellikle de karıncaların en çok çıktığı yerlerden birisidir. o yüzden çok dikkatli olunmalıdır. bunun dışında evimize girdikleri yeri de önemli önlememiz lazım.özellikle de en doğal yöntem bence karıncaların yedikleri delikleri sarımsak koyarak gelmeleri engellenebilir. artık sarımsak çoğu şeyde kullanıyor ve gerçekten de çok iyi oluyor karıncaların gelmemesi için. aslında en doğal yöntem sarımsak yöntemidir. o yüzden karıncaların gelmemesi için evimize en doğal yöntem olarak sarımsak konabilir. başka bir yöntem izle toz kireç koymaktır. toz kireci internetten daha çok görmüştüm karıncaların yok edilmesine karşı gerçekten faydalıymış.toz kireç koyarsanız gerçekten karıncaların gelmemesi engel olursunuz ve hiçbir şekilde yazın kabusa dönüşmez.

0

karincalardan kurtulmanın yolu malesef çok zor hemen hemen her evde çıkıyor malesef ben mesela karınca ilacı koyuyorum tebeşir gibi birsey onu döktüğüm zaman mutlaka gidiyorlar daha onceden domestes koydum ozaman gitmediler her yolu denedim melesef sonunda annemin verdiği karınca ilacı ile çözüm buldum

1

evin bazı köşelerine tarçın serperek karıncalara zarar vermeden onlardan kurtulabilirsiniz

0

bir kaba şeker koyup karıncaların toplanması beklenir. daha sonra karıncalarbir araya geldipinde tabak alııp voş bir alana bırakılıp karıncaların gitmesi sağlanır.