0

sinüzit bende de vardı. gerçekten hiçbir şekilde ağrıdan duramıyordum başımın ağrısından sürekli ağrıyordu. daha sonra televizyonda gördüm feridun kunak kanal 7'deki programından görmüştüm. bir tutam adaçayına bir su bardağı su koyularak 3 dakika demlenmesi bırakılır. daha sonra artık burunları için bir onun gösterdiği bir şey var onunla ağzı açık burnunun diğer tarafından o hazır atın karışımı döküyorsun uyguluyorsun o tarafa burnunu. bu yöntem gerçekten ben de çok iyi yaramıştı.

0

yani bende sinüzit hastasıydım ilk önce ondan sonra migrene döndü. şu an bende de migren var. tedavisi ilaç ama ben ilaç kullanamıyorum. bebeğim anne sütü aldığından dolayı tedavi olamıyorum ama mesela böyle sessiz karanlık bir yere geçtiğimde bir saat falan durduğumda geçiyor artık onu da bana yengem söylemişti. sinüzite de iyi geleceğini düşünüyorum. sen de sessiz ve karanlık bir odaya geç kulaklarını kapat baş ağrım geçer diye düşünüyorum. ben hiçbir şekilde aç kalma ,saçlarını da ıslak bırakma ki çabuk iyileşirsin işte bizler hasta olursak anca intihab akıtabiliriz işte hasta olmadığından dolayı ben atamıyorum. hasta oluyorum ama burnum falan akmiyor zaten onun kibarcası sinüzit sadece.

0

bence sinüzit rahatsızlığına en iyi çözüm uyumaktır gerçekten yarım saatlik bir uyku sinüzit ağrılarını dindirir

0

bende aynı dertten muzdaribim. doğal bir yöntem bulamadım. doktor anribiyotik veriyor, saçını kurulamadan dışarı çıkma falan diyor. başka bir çözüm duymadım.