0

sinüzit hastalarının güneşe çıkmamaları lazım yazık benim elitimin oğlu daha ufacık sinüzit hastası oldu ya yazık canım hep başı ayırıyor burnun da et oluştu allah yardımcıları olsun

1

soğuk, rüzgarlı ve yağışlı havalarda başı iyi sarmalı, bere kullanılmalıdır,
sigaradan ve sigara dumanından kaçınılmalı,
hava kirliliğinden korunmalı,
bol oksijenli yerler tercih edilmelidir.

0

sinüzit hastaları çok fazla soğuk hava ile karşı karşıya kalmalıdırlar çünkü sinüzit soğukta çok büyük ağrılara neden olabilir.

0

sinüzit hastaları temiz havada bulunmalıdırlar.sıcak içecekler içip soğuk ortamdan kaçınmalıdırlar.sigara alkol kesinlikle kullanmamaları gerekir.banyo yaptıktan sonra iyi korunmalıdırlar.

0

soguktan uzak sicaga yakin olmali ustunu duzgun giyinmeli sicak icecekler tuketilmeli soguk iceceklerden kacinilmali banyo yapmaya biraz ara verilmeli yoksa sinuzit beyne vurup daha cok iltihap yapar buda bizim zararimiza bide en yakin zamanda doktora gidilmeli

0

bende sinüzit hastayim. soğuk havalarda baş ağrısı yapıyor kafamiza şapka taksak daha iyi soğuk vurdukça gerçekten çok ciddi baş ağrısı olur , ıslak saçlarla dışarıya çıkmamak lazım ,saçlarınızı devamlı yikadigimizda kurutmamiz lazim. yoksa benim gibi baş ağrısı cekersiniz.