0

evet genellikle insanlara karşı mesafe koyarım çünkü çok aşırı şekilde sıkı fıkı olmayı sevmem pek. insanlara karşı mesafe gerçekten çok iyidir çünkü çok aşırı bir şekilde onlarla ilişkilerimiz çok iyi olduğu zaman gerçekten insanlar sizden yararlanmaya çalışıyorlar ve sadece çıkarları için sizinle görüşüyorlar ,sizinle arkadaşlık ediyorlar. genellikle mesafe koymayı daha çok tercih ediyorum.

0

evet insanlara karşı bende mesafe koyarım çok samimi olunca tadı kaçıyor bence bazı şeyleri dengede bırakmak gerekir her kim olursa olsun cevremdede gördüm mesela çok samimi oluyorlar araları bozuluncada aralarında konuştukları herseyi konuşuyorlar bu sebepten dolayı fazla samimi olmak iyi olmaz mesafe herzaman iyidir tek sadece ailemle mesafe koymam onlardan zarar gelmez ama bir arkadaşım dostuma karşı herzaman mesafe koyarım dostluklar daha uzun oluyor bana göre

0

maalesef ben gerçek hayatta yani buradan bahsetmeyeceğim için gerçek hayatta herkesi sevemiyorum herkese her zaman mesafeli davranırım. zaten bir insanla çok samimi oldun mu suyu çıkıyor bu işin kendini bir şey sanıyorlar zaten fazla samimiyetlik insanı bozar ondan dolayı herkese mesafeliyim kim olursa olsun isterse benim annem veya babam olsun fark etmez her zaman mesafeli bir şekilde davranırım. kimseyle fazla samimi olmam oturup fazla konuşup muhabbet sohbet etmem ama kötü bir insan değilim, çok sevilen bir insanım ama hiçbir zaman da ağırlığını falan bozmuyorum. yani çok şükür bence herkes böyle yapması lazım çünkü ben hayatım ben dersimi aldım bence insanların da bu hayattan ders alması lazım ki insanlara karşı her zaman mesafede davranmaları lazım diye düşünüyorum.

1

insanlara karşı evet mesafe koyarım. koymak iyidir. herkes yerini ve haddini bilmek zorunda bu hayatın içinde. insanları asla küçümsemem ama çok da içli dışlı olmam.
eskiden daha bu konuda ılımlı idim ama çok yüz verince astarını isteyen ya da sizin yakınlığınızı kullanan kişilerden gördüğüm zararların sonucunda artık eşimin nasihatını dinliyorum ve mesafeli oluyorum. varsın insanlar ukala desin, soğuk desin.
hep derim zaten kendimi anlatırken;
ben bu hayatın içinde hiç bir zaman herkes gibi sıradan olmadım, olmayacağım da.

0

kişiden kişiye değişir sevdiğim ve güvendiğim insan çok mesafe koymam ama yeni tanıdığım insana mutlaka mesafe koyarım ciddiyete önem veriyorum her alanda olmalı diye düşünüyorum.

0

normalde herkes ile samimi olmayi tercih eden birisiyim ama gercekten de bazen mesafe koymak iyi oluyor.