0

evet ben genellikle bazı durumlarda duygularımı belli ederim. her zaman yapmam bunu ama çok duygusal olduğum zamanlar da bazı patlamalar yaşayabilirim malsef bu zamanlar da duygulu davrandığım duygusal yaklaştığı plur.

0

etmem sinsi giderim yavaş yavaş giderim zamana bırakırım

0

ne kadar saklamaya çalışsam da duygularımı dışarıya karşı çok çabuk bir şekilde belli ediyorum maalesef. bu sadece olumlu duygular değil çok olumsuz duygularımı da bir bakışımla bile insanlar anlayabiliyorlar gerçekten nefret eder gibi bakışları çok güzel atabiliyorum. bu da herhalde benim iki yüzlü bir insan olmadığımı gösteriyor.i bu özelliğimden çokta rahatsız değilim. çünkü en azından sinsi bir insan değilim. dışarısı neyse içerisi de o şekilde yani. hiçbir şekilde duygularımı gizleyemiyorum keşke birazcıkta olsa saklayabilesem. bu devir de sinsilik prim yapıyor çünkü.

0

direkt karsi tarafin gozune sokmam ama hafif hafif.

0

evet belli ediyorum ve bu durumdan memnun değilim maalesef.oysa bir ingiliz kadar soğukkanlı olmayı ne çok isterdim bir bilseniz.genellikle kızgınlıģım yüzüme vuruyor ve bu da yakınlarımı bir parça üzüyor.ama neşeli halimde öyle coşkulu ve bulaşıcı.tipik orta-doğu insanıyım sanırım.duyguları saklayabilmek için toplumsal bir altyapı gerekiyor.biz de genelde içi dışı bir gibi övgü cümleleri vardır.yani ne hissediyorsan belli et durumuna atfen bir olumlama mevcut.belki bizler de bu yüzden duygularımızı gizlemeye pek gerek görmüyoruz.diplomatik deģiliz yani.

0

genelde yüzümden hemen anlaşılıyor . direk moralim bozuk olduğunda bipe beni tanıyan biri anında anlayabilir.