0

bazen açık sözlü oluyorum ruh halime bağlı aslında

1

kesinlikle duygularımı önceden ifade edemezdim. sıkılırdım, kendimi rahat hissedemezdim. ama on 10 yıldır, insan yaş aldıkça sanırım kendine güveni tam yerine oturuyor ve gözü kara oluyorsunuz, kimseye eyvallahınız da olmuyor. o yüzden duygularınızı ki bu duygular öfke, mutluluk ve hüzün barındıran içsel hissettiklerimiz. bunları artık rahatça ifade etmeye başladım. kızdığımda asla hakaret ya da küfür içermeden, karşımda kim olursa olsun belki de çok kişinin çekineceği birisi de olsa çok rahat artık kendimi ifade edebilirim. insanlardan asla çekinmiyorum.
kendime güveniyorum, özgüvenim, bilgi ve birikimin.. gündemden her zaman haberdar olmam gibi neticeler bana olumlu olarak yansıyan duygulardır.
üzüldüğümde de nerede olursam olayım hislerimi asla saklamam. ağlayacaksam, tabiri caizse salya sümük ağlayabilirim. her salı günü kadın dizisinde bu duruma geliyorum da.. :)
kısacası, ben kendimi her şartta kesinlikle ifade edebilen, özgüveni tavan yapmış bir kadınım.

0

duygularımı kolayca ifade edebilirim.sıkılmadan utanmadan her konuda bildiğim neyse söylerim.kendimle ilgili üzüntümü sevincimi de dışa vuran biriyinmdir

0

bu karsida ki kisiye bagli.bazen agirdan alirim bazen pat diye belli ederim.

0

hayır içe kapanık biri olduğum için duygularimi çok fazla ifade edemiyorum.bu yönümu değiştirip biraz aktif olmam gerek bunun da farkındayım ama çok zor şuan için biraz zamana ihtiyacım var sanırım.

0

duygularımı çok rahat belli eden bir insanım. üzüntülerimi ve sevinçlerimi hemen belli eden biriyim.