0

site yönetiminin üyelere cevap vermeme hakkı bulunuyor mu?

siteyle ilgili soru sorduğumuzda cevap alamıyoruz. neden acaba?

3 cevap
0

cevap verilmesi gereken diyorlar ama onlara gore cevap verilmesi gereken ozel mesaj ya da mail ne acsba? cok merak ettigim konulardsn biri... hem bizi bilgilendirmiyorlar. sonra yanlis birsey yaptigimiz zaman uyari veriyorlar ya da direk banliyorlar.

0

yani kardeşim evet ben burada iki aydır uyeyım ben buraya arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. zaten ve burada ben sorumani'ye falan mesaj attığımda her seferinde cevap verirdi ama gerçekten de şurada bir aydır mesaj attığında cevap verilmiyor. yani geç cevap veriyor de kendisi de söylemişti discord sohbetinde mesajlar çok yoğun olduğundan dolayı cevap veremiyoruz diye. hani bence cevap verilmesi lazım sonuçta biz burada soru soruyoruz merak ettiğimiz şeyler olabilir. biz eski üyeler olabiliriz. yani bunun eski ile yeniledi alakası yoktur. herkes merak edip sorusunu sormaya hakkı vardır ve site yönetimi üyeleri ne cevap vermek zorundadır yani cevap vermemezlik gibi bir durum yapamaz sonuçta bu siteyi kuruyorsa cevap da vermesi lazım ama şöyle bir şey söyleyeyim. yani eskisi gibi mesaj attığımda cevap hemen verilmiyor geç cevap veriyor ama bana cevap veriliyor .şimdi o konuda haklarını falan yiyemem seni bu şekil.

0

site yönetimi bazen yazdığım sorulara dahi cevap vermediğini görüyorum. dün öğlen 3 kere mesaj attım fakat 2 gün kadar süre geçtikten sonra cevap verdiler. şu anda yarışma içerisinde olduğumuz için mi bilmiyorum. fakat üyelerin de biraz daha ilgilenmesi ve site içerisinde kalmalarını tavsiye ederim onlara. bu şekilde yönetmeye devam ederseler sitedeki kişiler oldukça şikayetçi olacağını düşünüyorum. inşallah kısa süre içerisinde site yönetimi artık düzelecektir.