0

hayır değilim çünkü oturduğumuz yer yaylalık bir yer insanların bir kısmı yazları geliyor birde her yanımızda suriyeli dolu sanki suriye mahallesi gibi oldu o yüzden pek sevmiyorum.

0

hayır memnun değilim atapark mahallesinde yaşıyorum ankara da muhtemelen bilmezsiniz mahallede esrar eroin satanlar var akşam 9 buçuktan sonra dışarıda olan kadına öküz gibi bakanlar var mesela.

0

şu an yaşamakta olduğum mahalleden çok memnunumn mahalleye taşındığımızda sene 2005 falan da her yer ormanlıkda bizim ev yeni yapılıyordu okula giderken falan böyle ormandan geçiyorduk çok korkuyordum ondan sonra sene 2010 falan oldu bunları müteahhitler falan geldi ormanları falan yaptılar her yeri site yaptılar ondan sonra şu an seni 2018 mahallemiz acayip gelişti her yer kalfaoğlu süper bir mekan oldu herkes buraya geliyor takılmak için ve komşuluk bakımından sorarsanız komşuluk bakımından komşularından memnunum sadece bir tane yaşlı teyze ara sokakta tek herkes ondan memnun değil o da şöyle söyleyeyim mahallede çocuklar var sokak oynamayı çıktıkları zaman çocuklar hemen kovalıyor yok yukarı gidin aşağı inin kafamı dinleyeceğim falan ben de gıcık oluyorum bu ne ya bir de yan komşunun köpekleri var onun köpekleri hiç uyutmuyor çok rahatsız edici bir şekilde ona da gıcık olmaya başladım yakında kavga ederiz herhalde ama mahalle genel bakımdan dolayı çok güzel her yere ulaşımından otobüs var heykeli mi gideceksin var hastaneye mi gideceksin var terminale mi gideceğim var kent meydanında mı gideceğim var her yere otobüsle ulaşım bakımından en çok güzel okul bakımından da mahallede kampüs var yaklaşık bir 10 tane lise vardır 4-5 tane ortaokul ilkokul var süper mahallemden çok memnunum.

0

yaşadığım mahalleden memnunum sessiz sakin bir yer . istediğim saatte dışarı çıkarım kimse birsey demez laf atan olmaz rahat yer yani o yüzden çok memnunum.

0

çok memnunum hırsızlık olayları ya da dolandırıcılık olayları yok yani mahallemiz güzel insanları da seviyorum hepsi içten samimi insanlar mahallemizde gıybet ve dedikodu ya yer yok. mahallemizdeki herkes birbirine yardım eder bayramlarda birbirlerini ziyaret ederler.

0

evet mahallemden memnunum bazı komşular hariç