0

sinir harbinizi ölçmek için soruluyor o saçma sorular. bende pek sevmem ama malum iş görüşmesi. çaktırmadan bende esprili cevaplar vermeye çalışırım hep.

0

bazı işyerlerinde oldukça saçma sorular karşınıza gelebiliyor. fakat sadece kağıt üstünde doldurmalık bir şey olduğunu söyleyebiliriz. çünkü çok gereksiz buluyorum bunları ve karşılıklı yüz yüze görüşmek her zaman daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. genel olarak kuralım böyle işlemesi aslında çok yanlış ve bunu bir an önce ya da ilerleyen zamanlarda düzeltilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. çoğu insan bu kağıtları alıp çok gereksiz soruları doldurmak gibi bir mecburiyeti yok. fakat kural olarak böyle geçiyor ve hala günümüzde devam ettiğini görüyoruz. inşallah ilerleyen zamanlarda tamamen böyle olaylar kalkar ve sadece internet üzerinden basit sorular şeklinde yapılabilecek iş alımları daha mantıklı olur gibi.

0

bana göre en saçma soru istediğiniz asgari ücreti nedir yazısı bana saçma geliyor neden derseniz asgari ücretin 1603 olmasına rağmen 2000 tl istenilen paranın verilmemesi

0

ya adamlar sizi ise alacak ya enine boyuna ne varsa ogrenme gayretinde olduklari icin,sorulari sacmalasabiliyor.