0

eşimle sevgililik zamanımızda gittiğimiz başka iyi film olmayınca girdiğimiz osman pazarlama sinemada izlediğimiz en kötü filmdi. film arasında sinemayı terk ettik.

1

recep ivedik filmini izlemeye gitmiştik. filmle ilgili bir sorunumuz olmamasına rağmen gülmekten koltukları, yerleri tekmeleyenler olduğu için kötü bir sinema seyri oldu sadece. çok abarttıklarını düşünmüştük. başkalarının yerine utanmaktan filmin bazı kısımlarına gülmeyi bile kaçırdık sanırım keşke her yerde adabına göre davranılsa.

bu arada sorumani etiketi siteyle ilgili bir konu veya soru varsa kullanılıyor. sinema diye etiketlerseniz daha doğru olurdu. bir daha ki sefere aklınızda olsun.

0

valla recep ivedik 4 hic begenmemistim izlerken o kadar sıkılmıstim ki anlatamam. ben recep ivedik 1 ve recep ivedik 2 'yi daha cok sevdim digerleri guzel degil bence. lise arkadaslarimla gitmistim. onlar gulduler begendiler ama ben sevemedim ciksam olmaz cikmasam olmuyor. saatlerce izlemeden oylece bekledim bosu bosunada kafam sisti ama olsun arkadaslarim icin deger. :)