0

sana bişey öneririm ama midede sıkıntı varsa yapma birde sakin alışkanlık haline getirme.
ben yıllarca gıda sektöründe vardiyalı çalıştım her pazartesi tatil sonrası olduğu için gündüz uyku tutmaz zaten iş güçten yatmak da pek mümkün olmuyor. neyse gece vardiyası ilk gün uykusuz giderdim tabi sabahi etmek pek kolay değil. bir yöntem buldum sonradan sadece gece vardiyasında pazartesi günü 200 ml cocacola alıp iki buçuk ltlik şişenin içine döker üstüne bir çay kaşığı neskafe atardim çıkan köpüğe inanamazsin 2buçuk ltlik şişe bu yüzden tercihim sonra köpüğü sönmeden içilirse altı yedi saat cin gibi oluyorsun.

0

uykuyu onlemek icin kahve icin daha sonra yuzunuzu yikayin. sarki dinleyin kulaklik takin. benim uykum genelde sigara ictigim icin cok gec geliyor. sigara uykuyu kaciriyor gercektende. ama kahve icmenizi oneririm. buyuk bir fincanla icerseniz daha iyi olur.

0

sade türk kahvesi içilir
demli çay içilir,
soğuk suyla yüz göz ve koltuk altı yıkanır,
açık havaya çıkılıp derin nefesler alınır,
enerji içeçeği içilir

0

uykunuz gelmesin diye şarkı açıp dinleyebilirsiniz. bazen benim uykum geldiğim zamanlarda şarkı açıp dinliyorum ve hiçbir şekilde uykum gelmiyor. ya da mutfağa gidip sert bir türk kahvesi yapıyorum kendime ve uykum biraz olsun açılmış oluyor. bu gibi yöntemler uykumuzun gelmesini engeller.