0

bence yemek yemek zevkli.çünkü hiç yorulmadan zagmet çekmeden yemegini başka biri yaparken sen yemegin pişmesini ve pişdikten sonra o yemegi yemen büyük bir zevk veriyor.bence yemek yemek daga zevkli.

0

yemek yapmayı beceremem ki yemeyi seviyorum ben

0

ben yemek yapmayı çok severim. özellikle sevdiğim misafirlerimse eğer mutfaktan çıkasım gelmez onlara yemek yaparken. e tabiki yemeğide çok severim ama kendi yaptığım yemeği yemektense hazır önüme gelen yemekleri yemeyi daha çok severim çünkü yemek yaparken kokusundan dolayı doyuyorum o yüzden dısarıda yemek daha çok hoşuma gidiyor

0

yemek yapmak bana daha fazla keyif veriyor diyebilirim çünkü mutfakta zaman geçirmek benim en sevdiğim şeylerden bir tanesi özellikle süslü pastalar kekler poğaçalar yapmak ilgi alanıma giriyor eşime söylüyorum hatta bak senin için ne yemekler yaptım diye senin için deme bari sen zevk aldığın için yapıyorsun diyor o derece :)

1

yemek yemeyi çok seviyorum fakat sevdiğim konuklarıma eşime aileme de yemek yapmaktan onların beğeniyle yemesine doymasınaa tanık olmakta ben yiyip doymuşum hazzı veriyor bana. zaten yemek yaparken emin olun o koku vs insanı yemiş gibi bi hale getiriyor ama çok büyük bi ameliyat geçirmiş biri olarak gözümü ilk açtığımda sevdiğim yemekleri sayıcak kadarda yemek yemeyi seven biriyim. :)

0

bir erkek olduğum için tabiki yemek yemek hoşuma gider bizim ülkemiz bana göre diyet yapılacak bi ülke değil osmanlı otantik yöresel yemekler olmazsa olmazlarımızdandır ayrıca yemek konusunda kim bilir tatmadığımız kaç adet yeni lezzetler vardır kim bilir bu dünya nimetlerinden yararlanmak lazım ayrıca o yemeklere kadın eli değmeden pek de lezzetli olmuyo şahsen kadınların yemekleri yaptığı yerlerden yemeyi tercih ediyorum yemek yapmak da zevkli bi olay hele ki yaptığınız yemeğin beğenilmesi ekstra güzel bi olay

0

yemek yemek daha keyiflı benim için ama tabiki damak zevkime göre yemekler olmalı

0

yemek yapmak oldukça uzun ve yorucu bir süreçtir.hele bazı özel yemekleri yapmak tadını,kıvamını vs tutturmak ustalık ister.ben yemek yapmayı kendim için zaman kaybından başka bir şey olarak görmem.boşu boşuna bir çorba başında 10 dakika tencere karıştırmak ölü zamandan başka bir şey değildir.fakat yemek yemek hele ki bu şekilde binbir uğraşla yapılmış yemekleri tadını çıkarak çıkarak yemek efsanevi bir zevktir benim için.

0

ikiside bana çok keyif verir ama en çok keyif veren yemek yemek çünkü yemek yapmayı bilmiyorum yapmayı bilsem belki sorunun cevabı başka olurdu annem yapar ben yerim eline sağlık derim sofradan kalkarım ama öyle bir gün gelicek ki annem bana eline sağlık diğcek inşallah yemek yapmayı öğrenirsem tabi.

0

ben yemek yemek ve yemek yapmayı seviyorum tabikide çoğu insan yemeyi sever.

0

kesinlikle ikiside ama yemek yapmak biraz daha ağır basmakta vücut geliştirdiğim için yemeklermi herzaman başkaları yapamz çünki çok yiypruz kendimde yapmak zorundayım eğlenceli ya

0

aslında sürekli evde ben tek yemek yaptığım için yemek yapmaktan sıkılmışım ben onun için yemek yemek daha güzeldi benim için.

0

bana bunlardan her ikisi de keyif veriyor ama en çok diye sorarsanız yemek yemek en çok keyif aldığıım şeylerden birisidir. özellikle televizyon izlerken ya da çayın yanında yenilen küçük tatlı kaçamaklarına bayılıyorum. yemek yapmakta çok deneyimli değilim sanırım bence herkes yemek yemeyi daha çok seviyordur. yemek yapmak biraz daha el mahareti olan insanların zevk alabileceği türden bir uğraş. bu tarz şeylere günümüzde çok fazla önem verilmediğini düşünüyorum artık bir sürü yemek yapmak için tarif kitapları ve içerisinde yemek tarifi barındıran siteler var. en beceriksiz insanın bile birşeyler yapmayı becerebileceğini düşünüyorum. en düşküün olduğum şeyler yemekler değildir ama tatlı konusunda çok hassasım.

0

ben her ikisininde severim yemek yapmak bi kere bem hobim yemek yapmayı yemek yemekten daha çok severim bir şef olarak yemek yapmak çok şevkli bence yapmayı ve yemeği severim çok

0

yemek yapmayı çok severim. yeni ve farklı tarifler denemeyi severim. mutfağa girdim mi çıkmak istemem. mutfağı temizlemeyi de severim. yeni tarifler tadarım tatttırırım. beğenilirse yapmaya devam ederim. herkesin el lezzeti farklıdır el lezzetime güveniyorum bu yüzden de yeni şeyler denemekten çekinmiyorum. özellikle hamur işleri, tatlılar, yemekler falan derken bir bakıyorum bir sürü çeşit yemek yapmışım vaktimi değerlendiriyorum. bir de hangi yörede ve ilde yemekler ünlüyse onlara da dikkat ederim, programlara bakarım o bilgileri yemek yaparken kullanırım.

0

kesinlikle yemek yemek derim. hele birde eli lezzetli olan biri yaptiysa o yemegi yadindan yenmez bence

0

yaptigim yemegi yemek en cok bu keyif verir

1

kişiden kişiye değişir.ama bence yemek xd

0

bu herkese gore degisir. bana gore yemek yemek :)

0

ben ikisinide seviyorum yapmayida yemeği yemekde seviyorum