0

bizim 1,5sene çocuğumuz olmadı ben kızıma hamile kalmışım fakat ne benim nedevesimin haberi yoktu eşim beni anneme götürdü kendiside iş gereği arabistan's gidiyordu . hamile kaldığımı öğrendiğimde eşimle telefonda görüşüyorduk,mujdeyi verdiğimde sasi değişti, çok sevindi,oradaki arkadaşlarina ikramda bulunmus sonradan kendi anlatmıştı, doğum yaptigimdada kendi yanımda yoktu.kizım 9aylik olmuştu geldiği zaman çok sevindi ve çocuklarıyla ilgilenir bebeklikten inde sağolsun.

2

evlendiğimizde istemedik hemen çocuğumuz olsun. 5 yıl korunduk, hayatın tadını çıkardık. birbirimizi iyi tanıdık. bir de ben evlenirken eşime şunu şart koşmuştum.
biz seviyoruz birbirimizi tamam ama şu 3 şartımı da kabul edeceksin demiştim.
biri; ben ne zaman istersem çocuk o zaman olmalı.
ikincisi; ailesinde başı kapalılarda vardır. eltim ve kayınvalidem falan. asla başımı ölene kadar kapatmam.. üçüncüsü de; çalışıyorum işim var. asla işimden ayrılmam.
eşim hep derim ya benim nefesim, herşeyi kabul etti. 5 yıl sonra çocuk isteği ile korunmayı bıraktık ve hamile kaldım. ama o erken gelişen gebelikmiş. doğum kontrol hapları kullandığımdan onun verdiği biyolojik nedenlerden dolayı. neyse, sonra üç ay geçmedi. hamile kaldım. ve bunu doktora gittiğimizde ultrasyondan öğrendik, önceden tahlil falan yaptırmadık. doktor gözünüz aydın deyince, o kadar çok sevindik ki. hatta eşim doktorum yardımcısı olan ebe kadına bir bilezik parası vermişti. abarttın demiştim hatta sonra. o da ya boş ver falan demişti.
bana hamileliğim boyunca iş yaptırmadı eşim. bir şey olmasın ilki gibi düşüncesi ile. her işi yapardı. ben sadece balkonda çamaşır asardım ki o da tel belim hizasında olduğundan.
ilk oğlumuz için normal doğum düşündük, doktorumuzun gittiği özel hastanede olduk. küçük prens geliyor diye baş hekiminin bize yaklaşımı falan harika idi. ilk doğumum idi ama hiç acı çekmedim. doktoruma inancım ve dediğim gibi özel hastanenin şartlarından dolayı.
o küçük prens büyüdü, mühendis oldu ve şimdi kendi yuvasını kurdu.
zaman ne çabuk geçmiş..

0

yani ben eşime hamile olduğumu söyledim de inanmadı. bir de ben 3 aylık evliydim hemen hamile kaldım. benim bunun yalanı olmaz ben hamileyim ondan sonra şaşırdı bayağı bir sevindi ve şu an bir tane oğlumuz var. kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde babası benden daha çok heyecanlıydı ve şu an o oğlunu gerçekten de çok seviyor hem de haddinden fazla yani işten gelir gelmez hemen alır öper, koklar. rabbime binlerce kez şükürler olsun ki; tamam eğer baba evladını sever ama benim eşim olduğunu gerçekten de haddinden fazla çok seviyor yani sevecek.

0

benim eşim o konularda birazcık hödük bir insan onlar da çok çocuk yapıldığı için çocuğa çok değer verilmiyor o yüzden sadece şaşırdı şimdi de çok alakalı olduğunu söyleyemem çocuğu ile