0

uyarır ve tercihi kendisine bırakırdım.çok sıkıcı bir durum aslında.ancak üstüne fazla gidildiğinde onu o yola itmiş olurdum

0

insanlar tabii ki de tepki verebiliyorlar ama herhalde benim de birazcık tepkim olurdu diye düşünüyorum o kişiyle bir daha görüştüm ezdim çünkü öyle kişilerle dolaşarak dolaşan dolaşa dolaşa çocuklarımız da aynı şekilde ilerleyen zamanlarda onun düşüncelerini katıldıkları için genellikle onlar gibi olmak istiyorlar o yüzden de gerçekten daha sonra cinsiyetini değiştirebiliyorlar. ben herhalde tabii ki de toplumun böyle ayırt etmek gerçekten birazcık bana göre ters ama herhalde çocuğumu en azından onun düşüncelerini kabul edip daha sonra öyle olmaması için ondan uzaklaştırıldım herhalde onun arkadaş etmesini asla istemezdim. daha sonradan o kişiyle dolaşa dolaşa onun fikirleri düşünceleri çocuğuma daha iyi gelebilir onun gibi olmak isteyebilir o yüzden bence herkes öyle kişilerden birazcık uzaklaştırılılardır diye düşünüyorum. yatır kadından değil sadece çocuklarımızın bence böyle onun gibi olmaması için en azından uzaklaştırmamız gerekir diye düşünüyorum.

0

insanları böyle ayırmanın, ötekileştirmenin, yabancılaştırmanın, hor görmenin ne kadar yanlış olduğunu, ne kadar sığ bir düşünce olduğunu ancak ve ancak kendi başına geldiğinde, o eşcinsel çocuk kendi çocuğun olduğunda anlayabilirsin. üzülüyorum burada yazılanları görünce gerçekten.

0

asla öyle bişeye izin vermem görüştürtmem okul değiştiririm

0

ben oğlumu asla öyle bir şey izin vermem ama ben sana şunu söyleyeyim sen vermem diyen insanlar herhalde peki vermişsin oğlumu bir şey demem diyenlere de artı vermişsin bilmiyorum artık ben senden şüphelendim yani.

0

ne diyecegimi bilmiyorum ama ogluma oyle ani cikis yapmazdim onuda anlamaya calisirdim o cocuk kotu birisiyse onunla asla gorusturmezdim

-1

deli olurum allah korusun.izin vermem hayatda.cocugumu o tip arkadasdan uzak tutarim. allah nasil buyurdusa oyle yasasin isterim. bu ne ya escinsel falan. uzak olsun cocugumdan. zaman cok kotulesiyor. sonumuz kiyamete gidiyor artik.

1

aşırı tepki verecek bir davranışta bulunmazdım ne de olsa eşcinsellik doğuştanda gelen birşey ve kişinin cinsel bir tercihidir..

-1

görüşmesini izin vermem yeni arkadaş bulmasını tavsiye ederim

-1

onunla birdaha gorusme cocugum..................