1
0

insanların yaşaması için gerekli olan temel şeyler kesinlikle nefes almak ,su içmek ve yemek yemektir. bunlar insanların zorunlu ve yaşaması için en gerekli olan temel ihtiyaçlarıdır. ancak insanların kaliteli bir şekilde yaşayabilmeleri için kesinlikle hayatlarında en duygusal yönden de ve psikolojik açıdan da iyi giden şeylerin olması gereklidir. yoksa sadece nefes alıp ,yemek yiyerek, su içerek bitkiden ya da hayvandan bir farkımız kalmaz.o yüzden insan yaşamak için illaki bir şeyler de tutunma ihtiyacı hisseder psikolojik olarak. hayatında bir şeylerin yolunda gitmesini amaç eder ve bunun için çabalar.

1

insanlar nefes alarak hava il, vücudun su ihtiyacı için su içerek, vücudun gıda ihtiyacı için çeşitli besinler yiyerek yaşar. birde gururu ve şerefi ile yaşayanlar vardır. bunun yanında gurursuz ve şerefsiz bir şekilde yaşayanlarda vardır

0

nefes alarak yasiyoruz. kalbimizin carpmasiyla hepimiz hayattayiz allahin izniyle. tabiki bunun yani sira yemek yiyerek su icerek yani beslenerekte yasamimizi surduruyoruz.

0

tabi ki allah'ın izni ile nefes alarak yaşıyoruz.besleniyoruz.