0

kazançlar biraz düşük ama güzel gidiyor şimdilik biraz yavaş işliyor çaba sarf etmeniz emek vermeniz gerekiyor . ancak site güzel böyle bile olsa güvenilir bir site olması daha iyi

0

kazançlar biraz düşürüldü ama yine de allah bereket versin. yılın son günü ya da 2019'un ilk günü olan 1 ocakta x2 kazanç etkinkiği gelse süper olacak.

0

yeni başladım,şimdilik iyi gidiyor bakalım darısı başımıza artık.

0

ya bilmiyorum o kadar uzun yazmama rağmen çok fazla kazandığımı düşünmüyorum. keşke iki kat kazanç yarışması gelse de birazcık zevk gelse sorumanide. niye böyle oluyor bilmiyorum ya kazanclarda düşüş oluyor ya da ben kazanamıyorum yani o kadar uzun şey yazıyorum 15 kuruş kazanmışım daha fazla kazanabilirim. eğer iki kat kazanç yarışması olsaydı şimdi o kazandığım 15 kuruş 30 kuruş olmuştu ve gayet iyi bir kazanç elde etmiş olurdum .umarım yarışma bitmeden2 kat kazanç yarışması gelir.

0

iki aydır buradayım paramız hep bir şekilde aldım. iyi kazanç elde ediyorum. sonuçta ekmek parası ,çocuğuma bez parası kazanıyorum. burada ve iki aydır da paramı düzenli bir şekilde aldım. gerçi bir ara fazla aktif alamamıştım o da kendim rahatsızım ama şu an kazançlar iyi ama biraz yükselt iyi olur. sonuçta 2019'da giriyoruz. bakalım belki bizim kazançlarınızı da yükseltebilirler bekleyip göreceğiz.

0

bu zamana kadar kazançlar oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor bana göre. genellikle sitede aktif kalıp para kazanmaya çalışıyorum. iki gün önce çekme talebi verdim fakat henüz hesabıma yansımadı. bugün büyük ihtimalle sonuçlanacaktır. biraz daha hızlı olmaları gerekiyor bu konularda.

0

valla ben pek kazancinda degilim isin,yarisma da da hirs yaptim ama :)
normal bakarsakda kazanclar da guzel gidiyor bence.