0

kazançlar fena değil aslında bu artı 2 kazancın olması çok iyi oldu. bu aralar daha hızlı ve aktif gidiyor. böyle olduğu zaman daha eğlenceli oluyor şimdilik güzel.

0

valla kazanç konusunda sıkıntı yok dıyebılırım ama kuruş konusunda sıkıntı epey bi var diyebilirim aslında bu soruya öyle cevaplayabılirim sorumanı ben ödemem aldıktan sonra sankı yada benle bı alakası yok geçen hafta sankı kazançlarda bi düşüş oldu gibi geldı ve halende öyle hissediyorum ve sorumanı bu konuya öyle bir söylentı var ama kazançlarda düşüş olmadı ve kazançlar her zamankı gıbı naynı ve hatta yüzde 7 oranında bi artış var dedi ama o artış suanlık buraya sankı etkı yapmıyor gıbı gelıyor bana açıkcası ılk ben ödememi aldıgımda kazançlar epey bı normaldı fazla kazanıyorduk ve fazla para alıyordu buralardan şimdi ise alamıyorum kazançlar düşmüş gibi geliyor ama sorumanı bılır 2x kazancı gelsede azıcık gelirler elde etsek sabahtan beri uğraşıyorum çabalamaya çalısıyorum bakalım ne olucak bakıcaz görücez dinliyecez sorumanı bı çağresını bulur ve yapar diye ümüt ediyorum hepimize bol kazançlar diliyorum.

0

benim de aynısı sabahtan beri giriyorum,sabahtan beri aktifim bir gıdım ilerleyemiyorum ya hala 30 tl yapamadım ve ilk 10'a giremedim. bir ilerleyebilsem ya da iki kat kazanç yarışması gelse çok iyi olacak bence.

0

kazanclar eh iste ya isler kesat degil :) nasil olsun ilk 10 a girme hirsi ile yola devam.:)

0

ben verdigim cevaplardan cok az kazanmaya basladim bir kurus bir kurus gidiyor sizlerin nasil acaba merak ediyorum o yuzden soru sormaya yoneldim