0

şimdi fazla kazanç olmadı 2 kat kazanç önce vardı dağa güzel olurdu ve dağa önce dağa çok para kazanıyorum günde 2 tl kazanç yapıyordum şimdi çekme talebinde son 5 tl kaldı keşke 2 kat kazanç yine çıksa.

0

kazançlara hiç takılmıyorum ben. ne ne kadar kazandırmış hiç bakmam. sadece ne kadar oluşmuş diye bakarım o kadar. zaten çalışan bir insanım. şuanda da nişanlıyım. herşeyi nişanlımla birlikte yapıyorum zaten. o yüzden üçe beşe bakmıyorum burada. ne yaparsam kendime sonuçta. işte işten kalan zamanlarımda birşeyler yapmaya çalışıyorum o yüzden.

0

öncelikle 2 kat kazanç olmadığı için siteye fazla girmedim bende 2 kat kazanç olunca çok fazla kazanıyorum ve sitede en fazla 50 soru cevap lazım pek fazla kazanmadı 2 kat kazanç olunca bana verdiği 5 tl olurdu ve cevaplar için ancak 2 tl kazandım

0

tabii ki düşük olacak. adamlar bizler abuk subuk uzata uzata, sakız misali verdiğimiz cevapları kabul edip bir de üste para veriyor. neden çok versin ki. bilgi sorularını cevaplasın bakalım bir çoğumuz ne olacak. ben kendime o günler için ne salakmışım diyorum. şunun şurasında yılbaşından evvelinde hep bilgi sorularına cevaplar verirdim. googledan araştırıp okuyup sonra da aklımda kaldığı kadarıyla kendi cümlelerimle yazardım. baktım oooo millet sakız gibi sadece yorum sorularını cevaplayıp ihya oluyor. dedim bu dünyanın akıllısı sen misin? sende onlar gibi ol. neden boşuna emek veriyorsun. artık bende herkes gibiyim kısacası. çok da umurumda değil buradan kazanacağım para artık. gün içinde girip 7-8 soru cevaplayıp çıkacağım. 25 lira oldukça da talep formunu işaretleyeceğim bu'dur olay benim açımdan artık.

0

normal zamanda kazanclar biraz dusuk gibi... cunku ben en son yapilwn iki kati kazanc etkinliginde bir crvaptan sagladigim kazsnci ilk zamanlar normal bir zamanda yazdigim cevaba esdegerdi. oyle soyleyeyim. yani suanki yazdigimiz bir cevabin kazancini iki kati kazancta sagladigimiz kazanc seklinde aliyorduk ilk zamanlar. o zamanlar gunde 10 lirayi rahat yapabiliyorken suan 5 tl ye ulasamiyoruz malesef. iki kati kazanc etkinligi yapildigi zamanda da mumkun oldugu kadar akrif olmaya calisiyorum o yuzden. hatta suanki kazancimi biraz biriktirip artik ceyizlerimi tamamlamak icin kullanmak istedigimden hic takilmiyorum kazanc dusmus ya da artmis diye. ne yapabilirsem kardir diye bakiyorum. umarim guzel bir kazanc elde edebilirim bu 1 ay boyunca. 1 ay boyunca da demeyeyim de suabtin son gunlerine kadsr. belki mart ayinin ilk birkac gunune kadar sarkabilir ama. iste bakalim. yapmaya calisacagiz birseyler. kazanclar az da olsa. ne yaparsak kar.

0

açıkçası iki kat kazanç varken çok güzel gidiyordu gidiyordu şuan hiç artmıyor .hep böyle artsaydi kazançlar.

0

benim tavsiyem reklamlara tıklayın. çünkü benim bildiğim site reklamlara tıkladığınızda kazancınızı artırıyormuş. onun için bence tavsiyemiz uygulayın. bir de cevap yazarken uzun cevaplar yazmayı tercih edin. soru sorarken ise kaliteli sorular olsun. bu dediklerimi uygularsanız iyi kazançlar elde edersiniz. hem de hiç zorlanmadan. açıkçası bence site gayet iyi yani kazançları da iyi.