0

evet salata olmazsa olmaz roka ve lahana salatası severim

0

pilavın yanın da salata yı çok seviyorum. çok güzel oluyor.

0

evet çok severim pilav salata ile daha bir güzel oluyor. salata olmadığı zaman pilav kuru kuru yenmiyor bu yüzden yanında salata olması daha güzel oluyor ayrıca pilavın üzerine salata dökerek yemeyi daha daçoks everim öyle yemek bana daha çok keyif verir çünkü.

0

ben pilavın yanında salataya bayılırım her türlü salata yerim yeter ki ekşili olsun ama pirinçte değil de bulgur pilavında bayılıyorum bulgur pilavının yanında soğan da çok güzel gidiyor. ben uygun olan yemeklerin yanına pilav yapmadan sofrayı açmam ben şöyle baktıgımda da sofraya gözüm doyacak o yüzden yemek pilav salata turşu gibi şeyler yaparım tek yemek getirip sofraya katmam.

0

pilavın yanında olmazsa olmazlardan biridir. özellikle marul salatası olmalı bide yanında kuru fasulye yada nohut olursa salata yenmezse yenmezlerden biri olur.

0

pilavın yanında salata çok iyi gider,hem mevsim salatası hemde çoban salata her ikisi de çok güzel gider.pilavın yanında birde cacık iyi gider.canım çekti şimdi

0

pilavın yanında salata sevilmez mi. salata bence bütün yemeklerin yanında gayet güzel gider. salata bütün yemeklerin yanına yakışır ve hafif olması nedeniyle ağır yemeklerin yanında tercih edilir.

0

evet çok severim zaten pilavın yanında da bir tek salata gider. ama pirinç pilavı ile salatayı sevmiyorum. bulgur pilavı ile daha güzel gittiğini düşünüyorum. bir de yanında turşu olacak ki tadından yenmez böyle bulgur pilavı tereyağlı olacak bol yağlı vallahi salatayla çok güzel gidiyor ama pirinç pilavıyla yemem pirincle salatayı sevmiyorum çünkü..