0

daha önce hiç ödeme almadım yani hala değerlendirmedim ama ödeme aldığımda okul gezim için orada harcayacağım parayı çıkarmaya çalışıyorum çünkü gezi paramı zaten ailem ödedi onu da onlar öderse vazgeçecekler gibi biraz. bu yüzden ben param yirmi beş lirayı geçse bile ödeme almayacağım ve biriktireceğim yoksa gezi gününe kadar o parayı harcarım ben kendimi biliyorsam harcarım kesin yani

0

en mantıklısı yemek yemek ya da cep harçlığı yapmaktır.şahsen daha hiç çekmedim çünkü sınırı dolduramadım.

0

ben burada kitaplarımın parasını çıkarmak için bulunuyorum. yani çok yüklü bir miktar kazanamıyoruz ama en azından ufak tefek birşeyler yapıp kullanmaya çalışıyoruz buradan kazandığımız parayı. bakalım geçen cuma bir 25 tl limite ulaşmıştım ödeme talebi göndermiştim... daha yatmadı, sanırım yoğunluk oluştu. yarın gelir inşallah 25 tl. cuma gününden bu yana da 10 tl yaptım kazanç olarak... yani sırf kitap alabilmek için buralarda takılıyorum. keşke iki katı kazanç olayını akşama kadar uzatsalardı...kötü oldu böyle... iki günde de hep meşguldum pek aktif olamadım sitede. yoksa iki katı kazancı asla bırakmazdım ben burada. büyük emekler vererek sorumanide vakit geçirirsek çok güzel paralar kazanırız. yani ilk zamanlarda çok aktiftim sitede.. oradan biliyorum. iyi kazanç yapılabiliyor burada. ama işte aktif olamıyorum bugünlerde. yoksa asla bırakmazdım bu iki günde iki katı kazancı. yani kitap alabilmek için her türlü para kazanmaya razıyım... umarım herkes kazanır. hem sorumani hem biz. biz kazanalım ki sorumanide kazansın. sorumani kazansın ki bize yarışma olarak dönsün o kazançlar bizde kazanalım. :) :)

0

buradan kazandığım parayı daha çok ek gelir olsun diye ve üniversite hayatımı birazcık en azından günlük ihtiyaçlarını giderecek kadar bir para kazanmak için burada zamanımı harcıyorum. genellikle hemen çekmeyi düşünüyorum parayı kazandığımda birazcık en azından duruyorum ki elime geçtiğinde birazcık fazla olsun para diğer türlü 25 tl zaten çok az 25 tl çekince hemen bitiyor zaten para o yüzden hemen çekmeyi düşünüyorum genellikle.o yüzden biraz birikince mesela 100 lira olunca böyle çekiyorum ki en azından bana hemen faydası olsun diğer türlü hiçbir şekilde faydası olmuyor sanki boş boşuna vakit harcıyorum gibi geliyor burada.

0

yani buradan kazandığım paraları normalde askerde olan kardeşime yollayacaktım ama şu an eşim çalışmadığı için oğluma bez alıyorum. bazen de evin masrafını karşılıyorum diyebilirim. yani öyle bir çok para kazandığım yok. en azından sonuçta ekmek parası normalde çalışmıyorum ev hanımıyım 15 aylık bebeğim var ona bakıyorum ondan dolayı çalışamıyorum. hani zaten bu hayatta geçinmek çok zor oluyor. keşke çalışa bilsem en azından eşime destek olmuş olurum. çocuk olduğu için çalışmak olmuyor maalesef ben çocuğumu başkasına güvenip bırakamam ama gene de allah bereket versin burada benim için en önemli olan çocuğumun bezini, mamasını almaktır. inşallah eşim iş bulduğunda da burada kazandığım paraları kardeşime yatırmaya devam ederim.

1

ilk 100 lirasını bankada altın hesabına yatırdım. diğer kazandıklarım kredi kartı borcu için lazım. yıl sonu biraz fazla açıldım. durumu toparlayana kadar böyle.

0

buradan kazandığım paraları kendime ek gelir olsun diye kazanmaya çalışıyorum. yani çok yüklü bir miktar kazanamadığımız için en azından elimde harçlık olsun diye kazanmaya çalışıyorum.ama büyük emekler vererek gece gündüz sorumanide vakit geçirirsek güzel paralar kazanacağımıza inanıyorum ben biriktirmeyi düşünüyorum yani. 25 tl olduğunda hemen para talep etmeyi düşünmüyorum çünkü biriktirdikçe daha çok anlamlı oluyor 25 tl biriktirdim de bir kere çekme talebi vermiştim parayı yatırmışlardı kazançlarım sıfırlanınca gerçekten çok kötü hissettim kendimi keşke biriktirseydim dedim.