0

bakalım kanka, fikir değiştirdim. dolabımı baştan aşağı yenilemem gerek aslında. onun içinde para lazım malum. ben günlük hayatta para biriktirdiğim gibi burada da kazanç kasmaya çalışacağım. bakalım ödemeyi alana kadar ne kadar yapacağım. arkadaşla da anlaştık şu zaman alışverişe çıkarız diye. o yüzden baya para kasmam lazım burada. bakalım ne olacak. ben burada parayı katlayana kadar şimdi evin içinde de bazen bozuk para düşürüyorlar yerlere, koltuk kenarlarına filan. onlara bakınıyorum :d :d kumbaraya ne kadar girerse kar modundayım. bakalım ne kadar parayla alışverişe çıkacağım. :)

0

kumbarama koyacağım ve birikime katkıda bulunacağım

0

ilk paramı çektim gittim direk sigara aldım zaten fazla kazandıran bir site değil ama olsun en azından adamlar söz verdiği paraları veriyorlar takdir ediyorum

0

ben sorumani ile kazandığım parayla bri ihtiyacımı karşılamak isterim. ihtiyacım her ne ise onu veya kitap almak gibi düşüncelerim de var kitapta alabilirim buradan almış olacağım para ile.

0

daha bu sabah 50 tl odememi almis bulunmaktayim. odememi yaptim. bundan sonrakileri de 25 tl limite ulastikca hesabima cekmek istiyorum. heaabimda biriksin bu kazandiklseim. daha sonra altin ya da dolar al-sat yaparim banka hesabindan. brlki bu sekilde elimdeki parayi az da olsa degerlendirip arttirmis olurum. artik birseyler yapmaliyim. eger bunu yapabilirsem (kendim de birikim yapmaya calisiyorum) yani iyi birseyler icin kullanirim diye dusunuyorum. iste sitede onun icin sıkı bir calismaya girmem lazim ki surekli limite ulasip parami cekeyim. altin vr dolarin artis ve inisleriyle parami da katlamaya calisacagim. umarim telasa kapilip "aman altin dusuyor." diye altinlari dusukten bozdurmam.

-1

ben bir öğrenci için yazıyorum burada.internet üzerinden kazandığım paraları ona aktarıyorum bir nevi burs gibi.daha burdan para almadım.çekim talebi verdim bekliyorum.umarım çok geciktirmezler.sorduğunuz soru komik aslında.birşey yapılabilecek bir para mı var ortada.25 lirayla ne hayaller kurduysanız artık .

-1

sorduğunuz soruya bakın 25 tl ile ne gibi şeyler alınır sanki anca ala bilecegimiz bir diş macunu veya tuvalet kağıdı olur başkada bişey olmaz veya eğitim açısından test kitabı ola bilir mutfak açısından 1 kilo tavuk göğsü ola bilir telefon hat açısından da 2000 dk lik konuşma paketi ola bilir şansınızı denemek isterseniz 17.50 tl ye milli piyango alına bilir geri kalanlar şans topu veya sayısal on numara iddia spor toto bunlarda oynayıp çıkma ihtimali var yani şans işi oda anca bu parayla bunları yaparken biliriz veya biriktirip daha sonrada güvence olsun diye bir bankaya koya bilirsiniz ihtiyaç olduğu zaman çekersin direk bu kadardır arkadaş lar.

1

kanka... benim hayalimi biliyorsun.. buradan kazanmayi hedefledigim bir miktar var. onu kazanip daha girmeyecegim... 25 lirayi gectikten sonra hangi ara aklima eserse odeme talebinde bulunup, instagram sayfamda ikinci el kitap satisina baslamayi dusunuyorum. buradan kazandigimi bu sekilde degerlendirecegim. malum kitabevi acacagim ya. elimde suan birkac ikinci el kitap var hatta.. onlarin ustune kitap ekleyip cogaltmam lazim. yoksa 3 kitap koy sat. 5 kitap koy sat. akil kari olmaz. alacak kisiler toplu aldiginda daha iyi kazandiriyor.. cunku kendimden biliyorum kitabin kendisi yani sifiri pahali oluyor, ister istemez ikinci eline bakiyorum. sonra yine aradigim pahali bir kitap, bir kitap daha derken uygun bulmaktqn oturu rahat bi 5-6 kitap aldigim oluyor... o yuzden.. belli bir miktar yaptiktan sonra gidecegim. mutlu oldugum yere, kitaplaein arasina dalacagim

0

yeni üye olduğum için bilmiyorum. bakalım kazanabilecez mi?

0

kullanmayı düşünmüyorum. 25 tl ödemem olsun. çekerim banka hesabımda durur. ihtiyacım için kullanmam. kenarda bir güvencem olur. çok sıkışırsam alır kullanırım. ama ille de şunu yapacağım ya da bunun için kullanacağım diyemem. kenarda saklı kalsın. varlığını hissedeyim, güvencem olsun yeter.

0

sorumanide n çektiğim parayla bir dünya turu yapmayı düşünüyorum. eee
o kadar zaman harcadım bir tatili hakkettim sanırım. :) işin esprisi bir yana şuan çalışmadığım için harçlık yapicam inşallah. sigara kullandığım için 2 paket sigara alirim. rüyamda da dubai 'ye giderim artık. :)

0

ben yatıyor mu diye merak ettiğim için 25 tl olduğu gibi ödeme talebinde bulundum o yüzden o parayla çok birşey yapamam ama yatmasına emeklerin boşa gitmemesine çok sevindim. gerçekten o paraya bile ihtiyacım olan bir dönemde yattı ona da ayrıca sevindim tabiki .

0

soru mamış e çok fazla para kazanacağımı zannetmıyorummnşye derseniz kazancı çok az maksat bilgi edinme olsunnarastırma isteği uyandındi ve eğlenceli oluyo diye girip zaman geçiriyoruz ama ufak ta olsa birşeyler kazamanmayı hesaplıyor üm kazandıgım ufak parayla doğacak olan bebeğine ufak hediyeler almak istiyorum ama inşallah ban yemeden usanmadan devam ederiz bugün. bir uyarı aldin ama insalah bir daha olamaz sıkılmadan devam ederim inşallah daha çok para kazanırozniki tart icin

0

ben borçlarımı ödemeyi düşünüyorum az da olsa bi açık kapatır.

0

sorumanide biriktirdiğim paralarla bir yat almayı düşünüyorum sizde denemelisiniz

1

daha yeni uye oldum bakalim. ama ilk cektigim para ile ya kuzenime bir cay filan ismarlarim ya da yds icin hazirlik kitaplari alirim. yani kafamda net birsey yok parayı cektikten sonra ne yapacagima dair. ama cogunlukla kendi ihtiyaclarimi filan karsilarim. universiteye hazirlik asamasinda oldugum icin kutaplar olur genellile

1

ben ilk çekimimi yaptım aslında merak ettiğimden çektim. her ne kadar bir kaç kişiden duysam da parayı çektiklerini kendi gözümle görmek istedim. ne yapacağıma gelince de hala karar veremedim maalesef. bende bu soruyu arkadaşlara yönelttim fakat tatmin edici bir cevap alamadığımdan harcamadım. aslında 25 tl kolay harcanacak para gibi geliyor insana fakat burada ben o para için neredeyse bir haftamı verdim gecemi gündüzüme katarak. bu yüzden kolay harcayamıyorum.

1

muttemelen yine abimle birlikte yiyeceğiz o paraları

2

ben oğluma harcicaktim vazgeçtim oğluma babasi alıyor ben askerde olan kardeşime gondercem biriktirip iki gün oldu askere gideli ona harcicam ablası olarak onun cebine harçlık koycam eşimden istesem verir ama el oğludur bir yere kadar en iyisi ben kendim kazanalim kendi paramı vereyim :)

1

biriktirmeyi düşünüyorum illa 25 olsun da çekeyim diye bir düşünce de değilim ne zaman ihtiyacım olursa,o zaman talep ederim.