0

ben daha hiç çekmedim sınır dolar dolmaz çekeceğim.ama site güvenilir. herkes öyle diyor. bakalım hayırlısıyla biz de dolunca sınır çekip harcayacağız

0

ben fazlası ile çekim yaptım işte güvenilir bir site bundan yana kuşkunuz olmasın. bir keresinde 25 tl'lik çekim talebinde bulundum ve param yattı çektim diğer bir çekim talebim ise 26 lira çekim talebinde bulundum o da yattı işte güvenilir ve sonuna kadar kuruşu kuruşuna paranızı veren bir site çoğu kişi de ödemelerini sürekli alıyorlar yalan yok çok güvenilir bir site bundan yana kuşkunuz olmasın.

0

yeniyim ama çoğunluk siten güvenilir oldugunu ve parayı yatırdıgını soyluyor. zaten site dolandırıcı olsa üyesi kalmazdı ama allah yolundalar demekki ne mutlu onlara

0

şu an 20.47 deyim, insallah akşama kadar 25 yaparım da çekme talebinde bulunurum . eğer param ödenirse para çekme limiti olarak 100 tl olarak belirledim. 100 oldukça çekerim

0

yok hala cekme talebinde bulunmadim ama 5 tl kaldi para almama ama site güvenilir si

0

ben bu siteden defalarca para çektim. güvenilir bir site merak etmeyin. hemm... ödeme yapmasa bu kadar kişi sitede durur mu? en başta ben. sitenin ilk kurulduğu zamanlardan beri sitede sürekli yazarım, limite ulaştığımda da ödeme talebi oluştururum.

0

ben henüz 25 lira sınırına gelip para çekmedim ama burasının güvenilir olduğunu düşünüyorum ve limite de az kaldı zaten ama kimsenin endişesi ne gerek yok çünkü burası gerçekten para veren güvenilir bir sitedir.

0

vardır mutlaka burası güvenilir bir yer herkesin kazancını incelemeye alıyorlar sonra üç işgünü içinde kazanç hesaplara yatıyor diye biliyorum

0

ben yeniyim daha miktarı tamamlamadım ama para çekenler varmış

1

benim bu sitede şu an 20 günü falan ve toplam kazancı 165- 170 lira civarı toplam çektiğim para 105 lira yani toplam 3 kere ödeme aldım.üçü de sorunsuz bir şekilde hesabıma geçti.bu yüzden buradayım ve devam ediyorum eğer ilk ödemem'de bir sıkıntı çıksaydı zaten siteyi bırakırdım. çoğu kişi bu siteden ödeme aldı.site bu yönüyle kullanıcılara güven veriyor. sorumani ekibi böyle devam ederse bence onlar için çok iyi olacaktır.

0

hemen hemen ben de bir 27 günlük falan uyeyim bir ay olacak. ilk ödeme talebinde bulundum da 25 tl çekmiştim. ondan sonra yarışma olduktan sonra yarışma bitince de çekeyim dedim 190 tl ödeme talebinde bulundum ve 2 gün içinde yattı param buraya güvenebilirsin, ben de çektim burada tanıdığım arkadaşlarım da çekti.. hiçbir konuda bir sıkıntı yok ve diğer siteler gibi değil emin ol ki sorumani cok iyi birisi de zaten burada kaldığında sen de anlayacaksın istersen bir an önce 25 tl tamamla uzun cevaplar verir sen zaten çabucak tamamlarsın ödeme talebinde bulunduğunu da yattığında işte o zaman sen de inanmış olursun ,para çektiğini yani için rahat olsun biz aldık paramızı sorun yok hiçbir şekilde.

0

bir aydır sayfanın üyesiyim çok yüklü miktarlarda para çektim. hatta üyeler arasında en çok parayı bu güne kadar ben çektim ve tek bir sıkıntı yaşamadım. o kadar paraya rahmen sorumani ekibi nokta sorun yaşatmadılar bize.

0

ben çektim. hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.