1
0

yorgun olduğum zaman mışıl mışıl uyurum kulağının dibinde davul çalsalar uyanmam hasta olduğum zamanlar hic uyuyamam yatakta döner döner dururum en sonunda uyuyamam kalkarım televizyon izlerim sabahları uyandiktan sonra hic uyuyamam insanlar nasıl öğle uykusuna ihtiyac duyuyo anlayamıyorum benim aksama kadar yorgun olmak lazım ki rahat rahat uyuyabileyim uykuyu cok severim 1 e kadar bıraksalar uyurum sabah uykusu herseyden farklı cok guzel hiç sıcacik yataktan kalmadı gelmiyo insanın okula gitmeye cok zorlaniyorum uyku insanın herseyi zaten uykunu tam alamazsam uykular dururum ayakta

1

yani bu zamanda rahat uyuyan bir insan olduğunu sanmıyorum çünkü herkesin kendine göre derdi var mesela biz yatağa girdiğin zaman başımızı yastığa koyduğum zaman bittin dertlerimiz aklınıza geliyor ve aklımızda dönüp dolaşıp ve bize uykusuzluk yapıyor belki rahat uyuyan insan var ama ben hiç rahat uyuyamıyorum çünkü kafamda 1000 tane soru var ve o soruların cevabı da bulamıyorum ve saatlerce uykusuz kalıyorum.

1

günümüz şartlarında rahat uyuyabilmek için; öncelikle borcunuz olmayacak, çoluk çocuk olmayacak, evli olmayacaksınız, para kazanma derdiniz olmayacak, kalacak yer ve yemek sorununuz olmayacak, ev ve arabanız olacak, nakit paranız olacak, hesap vereceğiniz kimse olmayacak, birilerinin yanında çalışmayacaksınız, vergi borcunuz olmayacak, devlet memuru olmayacaksınız, sorunu olan yakınlarınız, kardeşleriniz olmayacak, hastalığınız olmayacak, bakmakla yükümlü olduğunuz kimse olmayacak.. işte o zaman huzurla rahatça uyuyabilirsiniz.

0

bir insanın rahat uyuyabilmesi için hiçbir derdi tasası olmaması kafası rahat kimseye borçlu olmaması davalık olmaması yani kısaca kafası rahat bir şekilde olmalıdır çünkü bir insan bir şey düşünürken üzgün ken veya çok mutlu olduğumuz zamanda da uyku tutmaz bunun sebebi beynimizin işlevidir yani anlamamız gereken uyumadan önce üzülmemeliyiz hiçbir şeyi kafaya takma malıyız her zaman rahat bir şekilde gezmeliyiz takılmalıyız mutlu olmak konusunda bir şey diyemem her insan her an mutlu olabilir ama size tavsiyem bu hayatta hiçbir şey kafanıza takıp kendinizi üzmeyin çünkü her şey gelip geçicidir diğer dünyada kimse kimseyi görmeyecek herkes kendi için uğraşacak bu yüzden bu dünya için hiçbir şey kafanıza takmayın kendi hayatınızı daha da kötü yola düşürmeyin hem böylelikle rahat rahat uyursunuz gündüz de güzel bir şekilde geçer mutlu ve güzel bir hayat yasarsiniz

0

rahat rahat uyuyorum. çünkü vicdanım temiz içim rahat. biriyle davalık bir şey değilim. kimseyle derdim bir sorunum yoktur.. tek istediğim annemin hep yüzünün gülmesi.. bunun için de her zaman çabalayacağım.

0

yaklaşık son 2 yıldır rahat rahat uyuyabildiğimi söyleyemem, insanlara olan güvenimin boşa çıkması ve yaşanılan bazı olaylar rahat uyku uyuyabilmemin dışında tamamen psikolojimin alt üst olmasına yol açtı. umarım bu günler de geçer.

0

ben uyuyamıyorum. çünkü rahat uyumak için kafamızdan bizi üzen insanları ve düşünceleri atmadıktan sonra da rahat uyunmaz bu böyle biline.

0

genelde çalışan biri olduğum için yorgun oluyorum haliyle ve eve gelir gelmez uyuyan birisiyim. rahat yani sıkıntı yok şükür.

0

ben rahat uyuyamıyorum çoğu zaman. yani hemen uykuya dalamıyorum. hemen uyku moduna geçemiyorum daha doğrusu. kas ağrılarım oluyor veya uykum gelmiyor bu sebepten uyumam zorlaşıyor. uykusuz kalabiliyorum uykumnubrahat uyuyamadığım oluyor malesef.

0

öğrenciyim tatillerde 15 saat bile uyumuşlyğym vardır rahatım

0

adım seher diye midir nedir kendimi bildim bileli o veya bu sebepten bir gün bile rahat uyku yüzü görmedim ben. başta hastalıklar sonra zalim babam sonra iş güç çalışma mecburiyeti derken bugüne kadar uykusuz geldim şimdi de küçücük bi oğlum tonla sorumluluk ve borcum ve açıkçası bırak bebek bezini ekmek alacak param yok bu aralar yani kısaca ben nasıl uyuyayım? zaten oğlan yeni dördüncü ayına giriyor uyuduğu da yok o uyuduğu zaman da ev işi dert tasa gırla işte. oğlum küçük çalışamıyorum eşimin maaşı borçlara zor yetiyor hatta yetmiyor sağlığımız da pek parlak değil allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

0

malesef rahat uyuyamiyorum bayadir. hep birseyler düşünmekle geçiyor gece . o nasıl olur bunu nasıl yaparız bitmiyor dertler zaten düşünerek uyuyunca da o uykudan hicbirsey anlasilmiyor. daha da sürer böyle insanoğlunun derdi bitmiyor malesef. birsey düzelse başka birşey bozuluyor düşünmekle ömür geçiyor.

0

vallahi rahat rahat uyumayı çok isterdim ama rahat rahat uyumayı 2-3 sene önce bırakmış bulunuyorum. çünkü bir şeylere aklınız yettiğinde ve acı çekmeye başladığınızda veya insanlara taktığımızda veya hayatınızda problemler olduğunda sorumluluklarımız olduğunda uyumak biraz zorlaşıyor. sürekli düşünüyorsunuz nasıl yapsam nasıl etsem diye eğer aşıksanız aşk acısından sevdiğiniz düşünmekten uyuyamıyorsunuz yani uyumamam için çok sebep var.