0

evet, yeni sorduğum sorulara cevap yazıyorum ben. bazen bir bilgi sorusu soruyorum peş peşe. tamam mı..bakıyorum çoğu cevap almamış oluyor. diyorum ki kendi kendime. şimdi bu sorular cevapsız kalıp da beyin bedava modu aktif olmasın. bari cevap yazılmayanlarına cevap yazayım ki arkadaşlarında hakkına girmeyeyim. onlarda soru sorsun diyorum. çünkü beyin bedava modu geldiğinde biliyorsun, uzun süre gitmiyor. hatta bazen kendi yorum sorularımda bilhassa cevap yazıyorum. zaten sorumani kendi sorularınıza cevap verebilirsiniz demişti zamanında.

0

belli bir süre cevapsız bırakıyorum. ama aklımda ki süre dolunca sorunun cevabını kendim yazıyorum.

0

evet bazen kendi sorularıma cevap yazdığım oluyor illaki başka insanların cevap vermesini beklemiyorum bazen cevap verilmiyor da olabiliyor bu yüzen kendimde yazıyorum yani

0

ben hic soru sormadigim icin genelde cevap veriyorum.diyorumya iste cevap veren kesim sanirim kuruslarin artisnin fazla olmamasindan dolayi baya düstü bu limit.insallah kisa zamanda cevap verenlerin sayisi artarda herkez burda kazanç saglar.

0

sorulara hemen cevap da verebilirim.çünkü diğerlerini beklemeye bilirim bazen ama genellikle başkalarının cevap vermesini beklerim. eğer şöyle bir baktığın zaman boş sorularım kalmışsa hemen kendim cevaplarını veririm.

0

evet ben kendimde cevapliyorum. genelde ben yorum sorulari sordugum icin kendi yorumlarimida ekliyorum soruma. yani neden olmasinki cevaplayabilirsin.

0

zaten sorumani sitesinde sorduğun soruya kendinde cevap verebilirsin. ben de soru sordum da kendimde cevap veriyorum. gerçi benim sorduğum sorular şöyle söyleyeyim. ben fikrimi suna bileceğim insanların fikrini sunabileceği soru soruyorum. hani böyle bilgi sorusu falan sormuyorum çünkü bu sefer google'dan bakacaklar ve sorumani google'dan bakabilirsiniz ama kopyala yapıştır yapmayınız diyor bana da özetlemek kopyala yapıştır geliyor ondan dolayı ben bilgi sorularına karşıyım insanların fikrini sorabileceğim sorular daha iyi en azından kopya içerik oluşmamış olur, hem de özetlememiş olurlar. hak ettiği gibi para kazanırlar sorumani gibi birkaç tane daha site var. onlar da aynı şekil fikrinizi sunabileceğiniz sorular sorun diyor ama sorumani'de mantıklı ve bilgili sorular sorun diyor yani kalkıp ben kendim ortaokul mezunuyum ben bilgi sorusunu cevaplayamam ben google amcaya da bakmak istemiyorum o zaman bana bu haksız kazanç olmuş oluyor. ondan dolayı benim fikrim daha önemli.

1

evet ben takip ediyorum. özellikle bilgi sorusu sormuşsam cevapsız kalmasına gönlüm razı gelmiyor ve bir süre sonra halen cevap almadıysa cevaplıyorum. bazen benim bildiğim ve kastettiğim cevap gelmediğinde de kendi bildiğimi yazmak adına yazıyorum. bazende yanlış cevaplar veriliyor, sitede yanlış bilgi olmasın diye yazıyorum. soruların takip edilmesinden yanayım. bazen kullanıcılar soruyu sorana bir soru yöneltiyor cevaplarda ama karşılığını alamıyorlar. böyle olması hoş değil bana göre.