2

cevabını bilmediğiniz sorulara cevap vermek zorunda olmadığınızı biliyor muydunuz?

saçma cevaplar vermek zorunda mısınız? kimse sizi bir soruya cevap vermeye zorlamıyor saçma bulduğunuz sorulara da girmeyin madem. gidin kendi kalitenize uygun cevaplar verin. bu konuda site yönetiminin birşey yapmasını bekliyorum artık.

7 cevap
1

bilenler zaten biliyor ama, bilmeyenler de ille cevap verip ''bilmiyorum'' ''hiç duymadım'' demek istiyorlar. bu şekilde ne kadar devam edebilirler ki. sitede her telden sorular var, herkes ilgisini çeken sorulara cevap verse ne güzel olur. yoksa bu şekilde sitede ne kalıcı olabilirler ne de kazanç elde edebilirler. kendilerini geliştirip bir konuda iki laf etmek çok zor değil. burada okuyucu olarak zaman geçirerek de mümkün olacaktır. tavsiye ederim başlığa söz konusu olan kullanıcılara.

0

asıl sorun her sorunun sorulması buna bir çözüm gerekir. ben genellikle düzgün sorulara cevap vermeye çalışıyorum,bilmedigime googleden bakıyorum.

0

öğrenerek cevap verilmesi her açıdan daha mantıklı ama.

0

bu aybı şeye benziyor konuşmak için konuşmak boş vasıfsız gereksiz

0

nasıl yani anlamadım a evet diyebilirim yada hayır slzaten iki seçeneğin vardı ama insanlar neden bu kadar cok uzun yazı yaziyo

0

zaten cevabını bilmidiğim bir soruyu cevaplamak bence çok saçma bilmiyorsak yapmayalım.bildiklerimizi yaparsak sıkıcı olmaz.

1

gerçekten sıkıcı geliyor artık. her gelen cevabı okuyorum. saygısız saygısız ifadeler kullananlar, sorularla dalga geçenler hele biri çocuğuuuuum yazmış ceren yılmaz mi nedir. bu tarz hareketler için şikayet butonu getirilmesini istiyorum. haksız kazanç elde edilmesin. hiçbir sorunun cevap mecburiyeti yok. sizi rahatsız eden soruya girmeyin arkadaşım. tonla saçma soru ve çarpık soru sorma kalıbı kullanılmış soru var. biri sürekli cümle sonuna karakter doldurmak için beni aydınlat yazıyor. biri sürekli ingilizce sözcük soruyor. bunlara biz birşey demiyoruz. eleştiriye açık bir site olsa sohbet seçeneği olurdu. soruya cevabınız yoksa susun ya da araştırın cevabı yazın net.