0

birazda yağmur... yağmur yagacak her gün bulundugun o ortama huzurun yanında birazda yagmur sesi olucak. ama insan sesi olmucak. baska bir ses olmucak sadece yagmur sesi. nerede oldugumun hiç bir önemi yok.

0

biraz sohbet. tabi sohbeti sevilen biri olmali. yoksa huzur muzur kalmaz. kahve yalniz içilmez. zevk vermez. bu yüzden sevilen biri olmali kahve içerken yanında.

0

biraz huzur, biraz kahve, biraz bira. bira ve kahve güzel şarkıdır.

0

biraz müzik bitter çikolata sıcak sohbet arkadaşlar

0

biraz huzur biraz kitap biraz da kesinlikle ve kesinlikle sevgi

0

biraz huzur, biraz kahve ,biraz da çay.. bu birazlar hayatımızda gerçekten uzayıp giden şeylerdir. çünkü insanoğlu gerçekten doyumsuz ve birine sahip olsa başka bir şey ister kahve içerken ,insanın canı çay isteyebiliyor yanına bir kurabiye de olsaydı ya da kahvenin yanında bir çikolata olsaydı diyebiliyor. sadece bu birazlarla insanlar bir yerden sonra yetinemez hale geliyorlar.
ancak ben biraz huzur ve kahvenin yanında gerçekten kafamı dinleyebileceğim sakin bir müzik ve güzel bir kitap okumayı istiyorum. son zamanlarda çünkü gerçekten çok fazla derecede yoruldum bu yarışmadan dolayı en azından birkaç gün sadece kısa zamanlı olarak bu siteye girip çıkacağım ve en azından o süre içerisinde kendimi farklı şeylerle uğraşmaya özellikle de kitap okumaya vermeyi düşünüyorum. hatta yarın kesinlikle güzel bir kahve yapıp ayaklarımı uzatıp kitap okumaya başlayabilirim. bu sayede yarışma dolayısıyla edinmiş olduğum bu kafa yorgunluğunu da bir nebze olsun atmış olurum diye düşünüyorum.

1

biraz huzur, biraz kahve, bir de kitap...
hayat telaşından, koşuşturmalardan, teknolojiden uzak bir süre. kahve ya da kitap bitene kadar. kafa dinlemelik, istirahat etmelik bir an çalmak hayattan. mükemmel fikir.
nereden başvuruyoruz?

0

birde dost oldu mu deme keyfine açıkçası. kahveleri güzelleştiren iyi muhabbetlerdir.

0

biraz huzur biraz kahve biraz daha anlayışlı insanlar diliyoru.m daha sonra güzel bir manzara karın altında sevdiklerimle dolaşmak istiyorum. çok şey yapmak istiyorum. yani kahve benim için vazgeçilmez bir içecektir gerçekten de kahveyi çok seviyorum biraz da huzurum olursa tüm yorgunluğumu atar diye düşünüyorum. şu an dışarıda kar var karı seyrederek kahve içmek istiyorum birazdan kalkıp yapacağım.