0

zamanda onemli bir etkendir ama severek yapmak herseyden daha onemlidir

0

bir yemek yapabilmek için tabii ki zamanda önemli ama bence malzemeler daha önemli malzemeden kısarsak pintilik yaparsak yemek güzel olmaz bol malzemeli hiçbir malzemeden kaçmadan çok güzel bir şekilde yemekler yapabiliriz zamanda tabii ki önemli eğer zamanla yazışıyorsun zamanı kısıtlı ise alelacele bir yemek yapacak sen yine de malzemeden kısmaman lazım ve sevgini de içerisine katman lazım sevgini kattıktan sonra zaten o yemekler mükemmel ötesi bir şey olur

0

tabii ki de zamanın yeterli olması gerekir. çünkü eğer zaman yeterli değilse daha çok basit yemekler yapılır .ve bu da karşıdaki kişileri pek memnun etmeyebilir. iyi bir yemek yapılacaksa yeterli zaman olmalıdır. çünkü her zaman güzel yemekler uğraş ister. pişmesi için bile zaman gerekir .bu da iyi bir yemeğin birinci koşullu zaman olduğunu bize çok net göstermektedir.

0

iyi bir yemek yapabilmek için zaman da önemlidir.fakat yemek için kullanacağımız malzemelerde önemli.taze ve organik ürünler olursa yemek daha lezzetli olacaktır.

0

kesinlikle evet,zaman gibi bir probleminiz olmadigin da,yemeginiz ile daha cok ilgilenir ve daha da lezzetli bir hale getirebilirsiniz.