0

kesinlikle ama kesinlikle idamin tecavuzculere gelmesi gerektigini dusunuyorum.

0

şimdi kısascı bir insan değilim. fakat yapılması gereken bence hadım cezası. bak bakalim bir daha cesaret edip de tecavüz eden kalacak mı piyasada.

0

insan dışı bir varlık olarak görüyorum onları. hatta benim için hiçbir şey ifade bile etmiyorlar. bu iğrenç insanlar kesinlikle yaşatılmamalıdır. çünkü belli ki bunların akılları başka yerlerinde çalışıyor. bir keresinde haber'de okumuştum .orangutanın birini kaçırıp eve bir koltuğa bağlayıp. orangutanı zevkleri için kullanmaya başlıyorlar. ve orangutanın üzerinden para kazanıyorlar. yazık hayvanın tüylerini her gün kesiyorlarmış hayvanın derisi bu yüzden hep yara bere ve tahriş olmuş. ve bu hayvanı kaçırıp esir ettiklerinde bu hayvan daha çocukmuş. şimdi bu insanlara insan dahi demek çok yanlış bir tabir bunu yapanlara sizce neden ne söylenmeli ne yapılmalı bunu yapanlara? hani diyorlar ya kadınlar açık giyiniyor. kadınlar bu şekilde olmasa bu kadar tecavüz artmaz. kadınlara gece geç saatlerde dışarıda gezmeyin .hatta hava kararmadan evde olmaya özen gösterin. peki ya o orangutanın suçu neydi o da mı açık giyindi? o da mı gece geç saatlerde evden dışarı çıktı? bence onu bunu suçlayarak bir yere varılmaz. caydırıcı bir cezanın olması şart. ki orangutana bile bunu yaptıktan sonra kadına ve bebeğe yapmaları artık beni şaşırtmıyor. gerçekten böylelerine caydırıcı bir ceza şart.

0

özellikle kadınlara tecavüz eden insanları insan olarak görmüyorum. ben onlarin insan olmadiklarini dusunuyorum çünkü kendini tutamayan pisliklerin tekidirler.bazı insanlar hayvanlara bile tecavüz edecek kadar kalitesiz ve insafsız oluyor. örneğin bir timsah bakıcısı geceleri timsaha bile tecavüz ediyorsa böyle bir insandan ne bekleyebilirsiniz ki .düşünebiliyor musunuz timsah ya sen onu nasıl tutuyorsun da tecavüz ediyorsun adamın söylediği sözler nelerdir biliyor musunuz ?"çünkü onlar pek çok masum hayvanı öldürüyor" diye timsaha tecavüz ediyormuş .yolda sokakta gördükleri bir kadına tecavüz etme hakkını nereden buluyorlar ki .bence böyle insanları asmak gerekir ya da hadım etmek gerekir ki herkes bundan ders alsın.özellikle de küçük yaşta çocuklara tecavüz eden insanlar insan dışı varlıklardır.çünkü bir hayvan başka bir hayvana asla böyle bir şey yapmaz .ben haberlerde duyduğumda küçük bir çocuğa tecavüz eden bir erkek daha bebek yaştaki çocuğa tecavüz etmiş ve bütün iç organları enfeksiyon kapmış. özellikle de bağırsakları yırtılmış ,anüsü yırtılmış çok kötü bir travma yani o çocuğun aldığı travmayı düşünebiliyor musunuz .devlet böyle insanları dışarı çıkarıyor bence hiçbir şekilde böyle insanları yaşatmamak gerekir. böyle insanlara tekrar dışarı bıraktığınızda yine tecavüz oranları çok yükselir.benim anlamadığım diye bir husus ise hadi kadınlar açık giyiniyor diye tecavüz ediyorlar ya çocukların günahı neydi çocuklardan nasıl zevk alıyorlar. yada hayvanlardan ne zevk alıyorlar. inşallah o tecavüz yapanlar enfeksiyon kapar da ölürler.