0

ben kız erkek çocuk evlat ayrımı yapmam iki tane kızım var ikisiylede çok umutluyum gercek den olcaksa hayirlisi olsun bence hani görüşüm bu benim .

0

bana gore saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama,kiz cocuklari biraz daha duzenli olacagindan,kiz cocugu diyorum ben.

0

evlat her zaman evlattır. bence kız mı, erkek mi ? gibi ayrım yapmamak lazım. benim evladım kız da olsa ,erkek de olsa o benim her zaman evladımdır, başımın tacıdır. ona bakmak benim görevimdir. hiçbir şekilde o konuda ayrımı yapmam ve şu an benim oğlum var. inşallah bir tane de rabbim bana kız evlat nasip eder diyorum. ben kız çocuklarımı da seviyorum erkek çocuklarını da seviyorum evet günümüzde erkek çocukları kötü alışkanlıkları olabilir, kız çocuklarının da aynı şekil ama bu bence aileden kaynaklanıyor. bence yetiştirmeleri lazım iyi bir şekilde zaten ailelerin elinde olduğu için o yolu aileler her zaman gösterir kız çocuğum olduğunda sadece şu konuda çok üzülürüm. yarın bir gün evlendiğinde beni bıraktığın da gerçekten çok üzülürüm. hani elin oğlu kalkar benim kızımı döver bu sefer ben de onu döverim. erkek çocuğu zaten giderse gider her zaman benim yanıma gelir. yani ama dediğim gibi hiçbir zaman bu konuda ayrım yapmamak lazım evlat her zaman evlattır. hani bir söz vardır. bir anne, baba evladına bir ömür boyu bakar ama bir evlat anne, babaya bir ömür boyu bakmazmış. benim evladım bana bakmasada rabbim onları bana emanet ben onlara bakmaya hükmüm var ve ölene kadar da severim yani.

0

kız çocuk mu erkek mi çocuk derseniz bence hiçbir zaman cinsiyetin önemi yoktur. oyle yaparak cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz ve bu hiç güzel bir şey değildir. bütün çocuklar aynıdır. kız çocukları da olsa erkek çocukları da olsa aynıdır. fakat ben kız çocuğunun olmasını çok isterdim onu böyle güzel güzel giyindirmek isterdim.

0

eğer bir gün çocuk sahibi olursa erkek çocuğumun olmasını çok isterim. çünkü erkek çocuklarına karşı ayrı bir sempatim var çok seviyorum onları. hele de şöyle küçük küçük kıyafetler giydirdiğin de çok tatlı oluyorlar .tabii ki her şeyin hayırlısı ama ben erkek çocuğum olsun isterdim kız çocuklarında çok seviyorum ama erkek çocuklarına daha ayrı bir sempatim var söylediğim gibi inşallah allah gönlüne göre verir ama en önemlisi tabii ki onların sağlıklı olması isteyen herkese de allah nasip eder inşallah.