0

mululuk nedir?

10 cevap
0

mutluluk, insanın yaparken zevk aldığı ve ona yararlı hormonlar(mutluluk hormonu) salgılandığında keyif verici bir ruh haline girdiği bir duygu durumdur.

0

mutluluk nedir biliyor musunuz? mutluluk insanın en iyi olduğu andır. her insan mutluluğu tatmalıdır. çünkü mutluluk herkesin hakkıdır. mesela zenginler genelde çok mutlu olmazlar. çünkü onlar istedikleri herşeyi alabiliyorlar. ama mutluluğu asla. zaten ondan mutlu olamıyorlar. fakir insan çoğu şeyi alamıyor, alabilmek için çabalıyor, çabalarken mutlu oluyor. yoruluyor ama sonunda hayırlı bir durum olduğu sürece sıkıntı yok. mutluluk anlı değildir. çocuğun uzak bir yerde okuyordur. 2 gün sonra gelecektir. sen o 2 gün içerisinde hep mutlu gezersin. neden? çünkü çocuğun geliyor.

0

mutlu olmak nedir insanın ailesinin sağlıklı olması insanın ailesi ve huzurlu bir ortamda yaşaması mesela ben ormanlık bir alanda güzel bir evimin olması sessiz sakin ailemle orada yaşamayı isterdim mutluluk bence bundan ibaret. aslında mutluluk biraz da para para ve sevdiklerinle mutlu yaşaması insanın bana göre mutluluk bu mutlu olmak için çok birşey yapmaya gerek yok bana göre insanın kendisiyle alakalı bir durum kafana birşeyleri takar hayatına seni üzecek insanlar alırsan mutsuz olursun ama hayatına hiç kimseyi almaz herkesten uzakta yaşarsan senden mutlu insan olmaz bana göre mutluluk kışınin kendisiyle alakalı bence .

0

mutluluk sevdiğinle birlikte yaşamaktır. mutluluk, sevilmek ve sevmektir, sevdiklerinin olmasıdır, özgür olmaktır, kimseye muhtaç olmamaktır, kimsenin sana karışmamasıdır, sevgidir merhamettir, aşktır,

0

insanlardan uzakta doğa ile bir bütün halde yaşamak en önemlisi de uyumak dır

0

insanın hayattan beklentileri karşısında yaşadğı ve yaşamakta olduğu hayattan duyduğu hazdır.

0

mutluluk sevinçli huzurlu olma halidir allah hepimize mutluluk versin

0

bi süredir mutluluktan fazlasıyla uzağım dazla yorum yapamıcam ne olduğunu umuttum resmen

0

*mutluluk=uzunc duygusunun zıttı sevinçli olma hali

0

kişinin mutlu olması halidir diyebiliriz.