0

su an calismiyorum ama bir ay oncesine kadar markette calisiyodum. orda o kadar guzel dostluklar edindim ki. para haricinde guzel dostluklar edindim. onlar benim icin daha onemliler. ve market personelleri ustasindan tut patrona mudure kadar beni o kadar cok severlerdiki anltamam. insanin bir ortamda sevilip sayilmasi cok guzel bir seydir. her seyden onemlidir benim icin. hala ugradigimda benim icin cok sevinirler mutlu olurlar. kendim ayrilmak istemistim marketten yorulmustum artik. ama yine cagiriyorlar belki tekrardan gidebilirim o guzel ekibin icine.

1

hayat tecrübesi kazanıyorum. insanlar hakkında fikir edinmiş oluyorum. olgunluk kazanıyorum ve daha bir sürü şey. insan herkesten bir şeyler öğrenebiliyor. her olay ona eğitici bir şeyler katabiliyor. hiç tükenmeyen merak duygunuz sürekli tetiklenebiliyor. öğrenmenin yaşı ve yeri yoktur iş hayatı da tam olarak böyle.

1

bir süredir işsiz olduğum için şu an herhangi bir işten maddi ya da manevi bir kazanç sağlayamıyorum. ancak çalıştığım dönemlerde bana çok büyük getirileri oldu tabii ki iyi bakın da sadece kendime fazlaca güvenim geldi. ancak bunun yanında çok fazla kötü tecrübeler edindim. insanların ne kadar ikiyüzlü olabileceklerini gördüm. ayrıca para için herkesin birbirinin arkasından kuyularını kazabileceklerine şahit oldum. dünyada farkında olmadan ne kadar çeşitli ve alçak insanlarla birlikte yaşadığımızın iş hayatına girince çok daha fazla farkına varmış oldum. kötü tecrübeler de tabii ki ancak diğer taraftan baktığımda bu iş sayesinde bir gözüm açılmış oldu ve insanlara her zaman iyi niyetli yaklaşmamam gerektiğini öğrenmiş oldum.

0

şu an hiçbir işte çalışmıyorum fakat staj yaptığım zamanlarda insanlık kazanıyorum insanlara yardım ederek ve onlara güler yüz göstererek onların sevgisini kazanıyorum .bana çok dua ediyorlar çünkü kendimi onlara sevdirmesi biliyorum.