0

arkadaş tavsiyesi ile başladım bana kazandığını belirtti. ayrıca kazanırken bir o kadarda eğlendirip bilgilendiriyor çok keyifli bir site olmuş, hiç tereddüt etme sağlam site.

0

bir aydır burdayım düzenli olarak giremiyorum fırsat buldukça giriyorum umarım bende emeğinin karşılığını alırım

0

emek vermeden yemek olmuyor zaman harcamak gerek

0

galiba gercekten para veren bir site galiba ama yine hergun eline firsat gecerek cok ugrasirsan varya gunde 25 tl kadar hergun para cekme talebi yaparsin cunku

1

sorumani'den kazanç sağlıyorum. ilk zamanlar tereddüt ediyordum ama kazandıkça daha çok güvenim arttı. bebeğim var diye şu an çok aktif olamıyorum yine de boş bulduğum zamanlarda hemen buraya giriyorum. sonuçta kazanmak istiyorum ihtiyaçlarım var.

1

siteye bende sizin gibi ilk geldiğimde merak ettim ne deil ne değildir vede nasıl para kazanılır bilmiyordum sorarak ogrendim sonradan sitedeki yorumları okudum vede ozguvenim geldi sonrasında sorulara cevap verdim hemde uzun uzun yazdım vede kuruslar artti hiç soru sormadım ama sonrasinda kazanclarim cevaplarla arttı sonra baya vakit ayirdim kendi işim olduğu için zamanda çok sorulara uzun cevap vede %20 lik sorulara cevap yazarsanız daha çok kazanirisiniz birde sitede 2 kat kazanc bölümü var onlara da denk gelirseniz siteyi takip ederseniz kazanirisniz 23 gündür burdayım 20 günde 68 tl aldım vede suan için daha çok kazanıyorum asla kimse tereddüt etmesin gonul rahatligi ile çalışsın kazansın sorumani ekibi asla burdaki uylerin haklarınızı yemez o konuda çok saglam sizde uzun yazın ve vakit ayırın kazanciniza kazanc katın aklına takılan olursa bana ulaşabilir ozel den.

0

galiba gercekten para veren bir sitedir siteye yeni uye oldum ve fazla kazancim olmadi tabi simdi 4.30 tl birikti ve cok az ve 2 gun once 2 kat kazanc cok guzeldi ve daga cok para veriyordu ve guzeldi ve ben siteden 2 tl en fazla 4 saatimi harciyordum ve kazancim cok guzeldi ve 2 kat kazanc yine iptal oldu ve ama 3 saatte 1 tl jazaniyordum ve simdi tam 5 tl topluyacam ve ama oncelikle burdan fazla jazanmak cok zor ve oncelikle be kadar uzun yazarsan ve o jadar kurus eder tabiki ve o kadar gercek defterlerden bir sayfa yazatsaniz 2 tl kazanirsiniz ve daga guzel.

0

ben de yeni üyeyim ama kazananlar olduğunu yazanlardan okuyoruz. bu sistemde para kazanılabilir gözüküyor çünkü bir emek harcıyorsun biraz zaman alıyor ama sonunda alırız birseyler.

0

ben de yeni üye oldum ve nasıl olduğunu hala anlamadım böyle uzun uzun yazınca daha mı çok para veriyor veya neye göre para veriyor nasıl çalışıyor bu sistem

0

yazdım bitti diyerek kısa kelimelerle ve cümlelerle olacak iş değil tabiki. kaliteli içerik oluşturarak hem kendi cümlelerine verilen değeri arttırmalı hemde aranan biri olmalısın cevap olarak. laf olsun diye soruyu okumadan yazmış olmak için yazmamalı. içerik olarak dolu cümleler ve düşünsel olarak da devamı gelecek içerikler olmalı. sorulan soru içinde geçerli tabi bu durum. düşündürücü sorular ile daha kaliteli bir durum ortaya çıkacaktır.

0

evet brn kazandim vr bircok kez odeme aldim. nereden baksan bir 3 aya yakin bir zamandir buradsyim. hic bir yarismadan odul kazanamadim ama 250 liradsn fazla para kazanmis bulunuyorum. ve oyle aman aman bir aktifligim yok sitede. daha kisa zamamnda verdigim cevaplari daha uzun yazarak daha fazla kazaniyorum. sanada tavsiye edetim uzun cevap yazmayi.

0

daha yeni üyeeyim bende çok merak ediyorum kazananlar varmış duyuyorum ama günlük 50 tl için bayağı zaman harcaman gerekiyor insanlar bir kere para alsa daha çok zaman ayıracklar eminim buna şimdilik herkes yani çoğunluk diyelim deniyor

0

bende merak ediyorum günlük kaç tl kazanılıyor.

0

uzun yazılınca çok mu kazanılıyor bu nu bilmiyordum bunlarin bize öğretilmesi lazim

1

kuruş kuruş nasıl kazanacaksınız her gün elli tl diyor

0

ben daha yeniyim ama denicem her gün 50 tl kazansam askeri ücrete az kalıyo

0

kazanç çeken arkadaşlar var dekontlarınıda gördüm inşallah bizde zamanı gelince kazanç elde ederiz ve ailemize azda olsa bir katkıda bulunuruz.

0

pazartesi günü ikinci defa ödeme talebi oluşturdum ve ikinci defa salı günü para hesabıma yattı. sorulardan 2 kuruş kazanıyorsun ama cevaplardan para kazanmak senin elinde. ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanç sağlıyorsun

0

ben de siteye yeni uyeyim ama bilemedim reklamda görünmüyor site ka,amcı nerden sağlar deneyip göreceğiz

1

bende yeni üye oldum daha çok var alt limite ulaşmaya ama bende merak ediyorum para kazanan gerçekten varmı diye.