0

buradwn oncr baska bir site vardi. ben oradsn gelmistim buraya. orada 1 ayin sonunda para cektim ve sonrasinda buraya geldim. tabi baska ek kazanc sağlayabilecek uygulamalar ve sitelerde de takiliyorum ben. sadece burasi yok para kazandigim yer olarak.

0

daha hiçbir para kazanma sitesinden para çekmedim. galibe sorumani ilk olacak inşallah ilk olur yani inşallah para çekebilirim. bazı kullanıcılar kesin para alıyoruz diyorlar sitede de üç gün içinde para hesabınızda diyorlar ancak sohbet sayfasında on gündür falan ödeme alamayan kullanıcılar varmış . mesaj atmışlar. yani şaşırdım biraz çünkü sitede hiç şikayet görmedim, herkes çok memnun beş yüz liraya kadar para çeken varmış. bazılar kopya olmadığı halde kopya muamelesi falan görmüş.

0

ben sadece buradan para kazandım site olarak. internetten para kazanma adına sadece buradan ödeme aldım.

0

valla çok var hangi birisini sayayım zaten para kazandıran sitelerle ilgili yazılar paylaştığım bir blogum var bir kere oradan kazanıyorum , anket siteleri , para kazandıran uygulamalar , cashback siteleri , btc kazandıran uygulamalar bayaa var yani hatta şöyle söylemek isityorum şuan hastanede çalışıyorum ama internetten ek kazanç olarak çalıştığım tüm sitelerde daha fazla kazanıyorum

0

ringpara diye bir uygulama vardı ordan düzenli olarak alıyordum. şuan kullanmiyorm eskisi gibi değil kazanamıyorum. birde ahmetsor vardı oda cok emek verilmesine ragmen karşılığını vermediler birde yeni kesfettim burayı. bakalm umarm güzel sonuçlanır.

1

ben uzun zamandır internet ortamında para kazandıran platformlardan para çekmedim bu biraz kendimle biraz da bu tür sitelerin tutumu ile alakalı idi ilk paramı ben youtbeden almıştım uzun bir süre de almaya devam ettim taki bir çok kanal kapatılıp yeni para kazanma özelligi getirelene dek şuan bin abone ve 4 bin saat izlenme süresi istiyor mesela dikkat ederseniz bütün kanalların videoları 10 dakikadan az degil siz sanıyorsunuz ki izleyenler için birşeyler yapılıyor emek veriliyor halbuki herkes cebinin derdinde mesela ben bir tane bile youtuber takip etmiyorum videolarını izlemiyorum neyse youtubeden 7 bin tl ye yakın para kazanmıştım ama bunu 4 yılda falan kazandım şuan para alacagımı umdugum tek site burası sorumani onun dışında ugraştıgım başka site yok herkese bol kazançlar diliyorum

0

para kazanma sitesi olarak sadece burayı kullanıyorum. ama para kazanma adına kullandığım birkaç uygulama var. letgo gibi çark çevirme uygulamaları gibi.