0

ciddi paralar derken ne kadsr ciddi. ne kadsr cok ugrasirsan o kadsr cok kazsniliyor sitede. ama şöyle bit durum var. yani yrmeyip icmeyip sabahtan aksama kadsr sitede soru cevap da yapsaniz bir asgari ucrete ulasamazsiniz. en fazla 500 tl civarinda bir rakama ulasilabilir ancsk. onu da simdi kim ugrasacsk. ama buradaki cogu kisi elime harçlık olsun diye birnevi buraya girip birseyler yapmaya çalışıyor acikcasi. oyle aman aman buyuk paralar beklemeyin yani.

0

ciddi miktarda para kazanmadım çünkü yazmaya henüz yeni başladım ve şu an 14 tl biriktirebildim ki bunun 6 lirası referanslarımdan geldi zaten.

0

benim gördüğüm biri en son 120 tl kazanmış ve ödemesini almış başkada bilmiyorum ama 40-50 kazananlarda var hergün cevaplardan inanki ay sonuna kadar 1000 tl kazanılır ve güle güle harcarsın.

0

şimdi ciddi miktar dediğin tam olarak nedir.yani ciddi rakam derken benim aklıma hani böyle 2000tl 3000tl falan geliyor.bence çok uzun zaman biriktirip o rakamlara ulaşabilen tek tük kişiler vardır.ben de gayret gösterirsem inşallah o civarlarda kazanmayı düşünüyorum.ama tabi aylarca sürebilir bu.belki site, kazançların 2 kat olduğu yarışma gibi bir güzellik yaparsa en azından güzel rakamlar elde edebiliriz diye düşünüyorum.

0

yani oyle bir ay icerisinde kimse asgari ucret kadar kazanirim diye bakmasin
simdi kimse kusura bakmasin. eger internet uzerinden para kazanma derdiniz varsa sadece satis yaparak asgari ucret ve ustunde bir para kazanabilirsiniz. baska turlu internette anket doldurarak, makale yazarak ya da burada soru cevap yaparak kimse asgari ucret kazanamaz. yani ay icerisinde en fazla olup olabilecegi 400-500 tl civaridir. o da deli gibi burada soru cevap yazarsa. daha sonraaa... yani ugrasildigi zaman 1 hafta icerisinde cok rahat 25 tl ye ulqsip gecersin bile. ama ugrasman gerek. ve eger bueada referanslarin varsa ve senin gibi burada cevap yazip soru sorarlarsa o zaman brlki biraz daha yukari bir miktarlara ulasabilirsin. yoksa tek basina birseyler yapmaya kalktigimizda burada oyle cok buyuk kazanclar beklemeyin. ugrasiniz ne kadar cok olursa kazancinizin artip limite ulasmaniz o kadar cabuk olur. yani ben bu zamana kadar 433 tl gibi bir para talep ettim burqdan. ve hicbir sekilde yarisma odulu kazanmadim. kazansaydim eger, bu zamana kadar cekmis oldugum tutar 600-700 civari olurdu. yani referansim yokken bu kadar yaptim en. yani arkadaslar, referans bulabiliyorsaniz referanslar olusturun kendinize. yoksa oyle 2 cevap yazip cikayim derseniz o zaman pek kazanamqzsiniz siteden.

0

bence kimin ne kazandigini ogrenmenize pek gerek yok ama suna emin olun ki site odemelerini yapiyor. siz birakin parayi da bilgi ogrenmeye bakin arkadaslar eger bilgi ogrenme derdine girip de burada cevap yazarsaniz farkinda olmadan burada cok iyi paralar alabilirsiniz haberiniz olsun diye soyledim :).

0

bende yeni katıldım ahmede sor da bradan daha cok soru cevapladım rakamla cok komik 3 gündür germediğim halde sruları cevapladımartış olmadı.burası daha iyi 25 tl ye doğru gidiyorum denemek için yapıyorum gerçekten ödeme yapıyorlarmı bende merak ettiğim için buradayım.aslında bilgi yarışmalarını çok severim hem blgileirmizi tazelemk hemde para kazanmak boş boş oturup başkalrının hayatını irdelemekden iyidir.

0

şu anda kazancım 22 lirayı gösteriyor bir aydır burdayım günde bir iki saat buraya bakabiliyorum

0

ben suan 20 gun bir surede asiri yogun olmadigim halde 65 tl gibi birsey yaptim dahada arttirmayi dusunuyorum bu miktari.herkezde kazansin isterim.

1

iki kere ödeme talep ettim toplamda 50 lira kazandım. 1 ay olmadan gayet iyi bir rakam bence. ödemeler kesintisiz ve talep edilebilir tutar oldukça düşük. bu nedenle damlaya damlaya göl olacaktır ve toplamda kazandığımız paralar ciddi rakamlara ulaşacaktır.

0

daha olmamıştır herhalde en yüklü 25 tl üstü zor gibi.

0

yapılan ödemeler varmış . umarım bizde bunların arasına girebiliriz uyduruk sitelerden ve yalancılardan sıkıldım .sorumani için çok olumlu şeyler duydum ve ödemeleri gördüm inşallah bizde alırız.

0

ciddi miktardan kastın ne kadar ona göre. ben 66 tl ödeme aldım mesela, iyi mi :)

0

kim kazandı kaybetti durumlarını geçin lütfen biraz bilgi edinin super bir site.

0

sen bu para kazanan oldu mu? ödeme alan oldumu sorularına çok fazla takmış durumdasın... bunlardan ziyade soruları cevaplasan zaten kazanacaksın..

0

öncelikli amaç hem boş zamanımızı değerlendirmek hemen de boş zamanımızı değerlendirirken bişeler öğrenmek olmalı tabi ki ama sonuçta herkez para kazanmak için burda 50 tl olduğunda bu parayı çekemezsek kimsenin burda devam etceğini sanmıyorum benim hedefim eğer gerçekten burası güvenilir bi siteyse ve para çekimlerinde sorun çıkmıcaksa hedefim 1 sene sonunda çekim yapmak olacak

1

çok ciddi miktarda para kazanılacağını zannetmiyorum öncelikli amacımız sohbet ve bilgi edinmek olmalı böylece daha eğlenceli bir hal alır site.

1

site yeni zaten benim anladığım. henüz ödeme yapılmamış.