0

sitede altın sorular adlı içerikten kendinize uygun soruları özel ve düzenli cevaplar vererek o klasmandan daha fazla gelir elde edebilirsiniz oraya yazacağınız cevapları uzun dolu cümleler olmalı ki site de değerlendirirken sizlere yüksek miktarda para versin sallama iş yaparsınız buranın vereceği miktar geri alınacağı gibi sizde hayal kırıklığına uğrarsınız o yüzden diyorum ki siteye cevaplarını altın soruların olsun mantıklı ve doğru şeyler olsa kendi fikirlerinizi özgürce yorumlayabilirsiniz

0

soru sorarak ve cevap vererek para kazanabiliyorsun sadece... cevaplarda ne kadar uzun vr ozgun cevaplar verirsen uzunluga göre daha fazla kazaniyorsun... ve bu iki gundur olan, 31 ocaga kasr da devam edecek olan cevaplarda iki kati kazancla kazanacaginiz parayi katlayabilirsiniz.

1

öncelikler cevaplar ne kadar uzun ve özgün olursa o kadar çok kazanırsınız. soru sorma geliri sabit. referans linkinizi paylaşarak bu linkle siteye üye olacak aktif kullanıcıların kazancının yüzde yirmilik bir kısmı sizin kazancınıza da yansır. şimdilik kazançlar bu şekilde. ileride yeni alternatifler gelir mi bilmem ama gelirse site gerekli açıklamayı yapar zaten. herkese bol kazançlar.

0

ben sorumani.com da soru sormaktan ziyade cevap yazmayi tercih ediyorum... crvap uazmak daha kazancli cunku... hele bu cuma gunu ogleden sonra yaptiklari iki kati kazanc etkinligiyle iki gunde guzel kazanç yaptim.. valla birde o kadsr aktif olamadim. bu iki gun boyunca tum gun aktif olsaydim rahat 40 tl yi bulurdum bu etkinlik sayesinde. zaten cevaplari uzattikca kazandigimiz para da artıyor ya... birde kki kati yansitiliyor... oohhh... koseyi donerdim ben... ve bu iki kati kazanclarda hep isimin oldugu zamana denk geliyor ama olsun... yine birseyler yaptim, cabaladim diyorum. aman arkadaslar... iki kati kazanc kalkmadsn sizde biraz cevaplars yonelin... calisani var, ogrencisi var sitede... sitede ayni vakti gecirip daha fazla kazanabilmr imkaniniz varken degerlendirin.

0

ya sürekli arka arkaya soru sormak yada sorulan sorulara uzun uzun ve mantıklı cevap vermek başka bir yolu yok . tabi referans olup arkadaş ekleyip onlar üzerinden de para kazanılabiliyor . ama vakit ayıracak insan bulmak zor oluyor ben kardeşimi üye yaptım ama vakit ayirmiyor o yüzden bana katkısı olmuyor.