0

paradan önemli olan şeyler vardır örneğim insan sağlığı sağlık her şeyden önce gelir paran ne kadar olursa olsun sağlığın yoksa o paranın hiç bir kıymeti yok

0

paradan önemli çok şey var bu hayatta . ailemiz , gururumuz , namusumuz , vicdanımiz daha bir sürü şey . para malesef mutluluk veya huzur vermiyor. tabiki para önemli değil demiyorum yaşamak için para da lazım ama bir yere kadar insanlık parayla olmuyor veya mutluluk sadece parayla gelmiyor.

1

paradan önemli şey tabii ki de ailem olan sevgim var. anneme ,babama, kardeşlerime, eşime ,ogluma bunlar paradan daha önemli benim için ondan sonra sağlık önemli mutluluk demeyeceğim. çünkü mutluluğumuz bile paraya bağlı insanı parası olmadığı mutlu olamıyor. hani bir mutluluğumuz paraya bağlı değildi artık o da oldu hayat şartları zorlaştı yani benim için sadece paradan önemli ailemi oldu, başka da önemli bir şey yok benim için diyorum. ya insanın huzuru ,mutluluğu, sevgis,i yemesi ,içmesi vesaire vesaire her şey para sadece para aileme olan sevgimi satın alamaz o kadar.

0

paradan önemli tek bir şey var oda sağlık. emin olun paranız varsa huzurunuz da vardır mutluluğunuz da. sadece sağlık. hem sağlıklıysanız hem de cebiniz de paranız var ise kusursuz bir hayat sürebilirsiniz.

0

tabiki var. mutluluk huzur saglik paradan onemlidir. huzuru mutlulugu parayla satin alamazsiniz. parayla kendinizi gecindirirsiniz ailenizi gecindirirsiniz onun disinda zaten paranin bir onemi yoktur. simdi herkes para goz olmus malesef herkes cikar uzerine arkadaslik kuruyor. simdi sevgi arkadaslik bile para uzerine olmus nerdeyse.