0

insanlar önce kendi kendini sevmeli sevmeliki dışarda ki insanı da sevebilsin

1

insan kendini sevmezse kimseyi sevmez. keşfetmemiş olsanız bile içeride bir yerlerde kendinizi seviyorsunuzdur elbette. tabi bu kendini sevmek narsistlik seviyesinde olmamalı, ama insan kendiyle her dönemde, her yaşta barışık olmalı. çünkü herkes gider, ama siz kendinizle hep baş başa kalırsınız. kendinizi sevdiğinizde yaşadığınız hayatı da seversiniz. bu da sizin sevilecek özelliklerinizi daha da artırır. siz kendinizi sevdikçe ve öz benliğiniz geliştikçe başkaları da sizi daha çok sevecektir. tam bir kazan kazan durumu aslında.

o yüzden insan bu hayatta kendine hak ettiği değeri vermeli ve sevmeye kendinden başlamalı diye düşünüyorum.

0

insan kendini sevmezse bir başkasını nasıl sever ki.insan ilk önce kendini sevmeli,kendine özen göstermelidir.insan her zaman kendini sevmelidir.kendini seven insan kendine bakar.

1

yani tabii ki de insan kendini sever. yani neden sevmiyorsun ki; insanın bence kendisiyle barışık olması lazı zaten en önemlisi de bu eğer bir insan kendiyle barışık olamazsa hiçbir şekilde kendine güveni olmaz. güven her şeyin başını çeken insanlara tavsiyeler zaman kendine güvensin, sevsin ve barışık olsun. bu en önemli şey bir insan için hani rabbim bizi böyle yaratmış. biz bence buna saygısızlık yapmamamız lazım kendimizi sevmemiz lazım diye düşünüyorum.
ben şahsen kendimi seviyorum, kendimi de beğeniyorum rabbim herkese bir güzellik vermiş, bir yakışıklılık vermiş ben de kendimce güzelim yani.

0

mümkündür zaten kendini sevmesen bu dünyada yaşamazsın herkes kendini biraz da olsa sever ama bunu söylemez

0

aynaya geç işte ben buyum de ben yakışıklıyım de ve buna inan