0

imternetin bir col yararı olsada p kadar zararı vardır yani bir birey internetten araştırma yapabilir facebook gibi sosyal medyada arkadaşlarının ne yaptıgını görebilir fakat zararlarıda oyun oynar isek özellikle savaş oyunları oynarsak ayno hareketleri dışarıda yapmaya çalışıyoruz ve buda oldukca kötü bir durum

0

internetim yararı kadar zararı da çok hatta günümüzde daha çok zararı mevcut . küçücük çocuklar elinde telefon tablet yedi yirmidört vodeo çizgi film izliyorlar beyinleri yıkanmış gibi oyunmus oyuncakmis alakalari yok benim kardeşimde oyle malesef uyanır tablet uyuyana kadar 5 yaşında hala yarım yamalak konuşuyor neden ne izlediği belli degil ki . özellikle çocuklar için internet cok zararlı ne kadar uzak dururlarsa o kadar iyi ama ebeveynlerinde kolayina geliyor yemek yedirirken bile tanıdıklarım var telefondan çizgi film açarak yediriyorlar yoksa yemiyor çocuk öyle alışmış ne kadar kötü bir durum. çocukların beynini yıkayıp gelişimlerini etkiliyor bu internet malesef.

1

yani internetin zararı da var ,faydası da var. hani internette bilmediğiniz şeyleri öğrenebiliriz. özellikle öğrenciler için derslerini çalışması için internetten bakıp öğrenebilirler ama şöyle bir şey var. internetten faydasından daha çok ama zararı var. çünkü insanlar sabahtan, akşama kadar girip sosyal medyada takılıyorlar. hani bence kendilerine zarar veriyorlar. haberlere de çıktığı gibi insanlar oyun oynayarak, sosyal medyada takılarak hep zarar görüyor ve ölen insanlar da oluyor. bence hayatı yaşamak varken internette devamlı takılmak çok saçma sonuçta bizler bu dünyaya yaşamaya geldik. internet başında oturarak hiçbir şekilde hayatını yaşayamazsın ve bu hayattan zevk alamazsın. hani internette oturabilirsin 2-3 saat ama fazlası her zaman zarardır. bence anne, babaların, çocuklarına küçükken öğretmeleri lazım. internetin ne kadar zararlı olduğunu en azında büyüdüklerinde internette fazla takılmamış olurlar ve radyasyona kapılmazlar ama işte anneler ,babalar ilgilenmedikleri için ve çocuklar da gerçekten internetin başında hiçbir şekilde ayrılmıyor ,internet bağımlısı oluyorlar ve psikolojisi bozuk oluyor. şahsen benim de oğlum var. ben oğlumu internet en fazla 2-3 saat veririm, 2-3 saatten fazlasını asla vermem. çünkü zararlı en azında küçük yaşta öğretirsen ,büyüdüğünde boş şeylerle uğraşmamiş olur. sosyal medya internet bana göre boş şeyler yani dediğim gibi faydasından çok zararı daha daha daha çok.

0

evet yarari oldugu gibi bircok da zarari vardir internetin. ya her seyin fazlasi zarar oldugu icin internetinde fazlasi zarardir. cok vakit gecirmemeliyiz internet basinda. cunku zamanimiz bosa gidiyor. fazla zaman harcamamaliyiz. sadece dunyadan haberler icin takip etmeliyiz..