0

bu konu çok karışık bir konu fakat internetin insan kullanımına bağlı olduğunu düşünüyorum yani internette istediğiniz tüm bilgileri ele çıkabilirsiniz iyi veya kötü veya zamanınızı iyi değerlendirin bilirsiniz aynı zamanda boş vakitler geçirebilirsiniz fakat faydalarını daha fazla zararları mı diye sorulduğunda bu kesinlikle karşıdaki insana bağlı olan bir durumdur

0

faydaları saymakla bitmez ama doğru kullanmak ile alakalı

0

faydaları saymakla bitmez ama doğru kullanmak ile alakalı

0

bence yararı daha fazla.tabiki bilinçli bir kullanıcı isen.

0

kullanıma bağlıdır diye düşünüyorum. amaç önemlidir amaç.

0

insandan insana değişir. tamam ders çalışcaz diye bağlattık, günün yarısından fazlasını internette sosyal medya için kullanırsak zararı olur ama haber sitelerinde habere bakarsak, merak ettiğimiz bir bilgi için araştırıyorsak faydalı.

0

doğru kullanıldığında faydaları çok fazladie. yeni bilgilen edinme öğrenme merak ettiklerimizi anında görme izleme ve dinleme şansımız vardır. internet sadece sosyal platformlardan ibaret değildir. sadece sosyal platform icin kullanıldığında zaman kaybından baska bir sonuç getirmez. ama esko zamanin ansiklopedileri gibi merak edilen ihtiyacımız olan herşeyi anında öğrenmemizi saglar ve ufkumuzu ve bilgi dağarcığımızı genişletmek amacı ile kullanıldığında çok faydalı ve gereksinimi olan bir uygulama.

0

zararı daha fazla sacma sapan siteler sapik düsünceli insanlar kötü yola düsen insanlar sonra dolandirilanlar