0

yarışma listesi icerisindeyim diye niye yarışmayı önemsiyorum zannediliyor acaba?

ben sadece kazanc icin buradayim arkadaslae. yarisma beni baglamiyor. ben brlli bir kazanc yaptiktan sonra sitedeki aktifligimi birakwcagim. arada girerim ama banlanan hesabimdaki gibi aktiflik beklemesin kimse benden.

6 cevap
2

yarışmanın içindeyim biliyorum ama ilk zamanlar yazıp çok da önemsemediğimi de belirtmiştim. her zaman 25 lira yapıp çekmenin hedefim olduğunu da yazmıştım. bir gün baktım 11 gibi sıradayken kendimi 6 ncı sırada gördüm. dedim ne oluyoruz. fark ettim ki siz okuyan kurd olarak ve de benim fark ettiklerim tabii, alperen 70 isimli kişi ve de bilmediklerim banlanınca sistem beni otomatik üstte atmış. şimdi istersem 3 gün (geçen günleri anlatmak istiyorum) sabahlar zirveye de oynardım. ama dedim ya önemsemiyorum, kendimi o strese sokmak derdinde değilim. insanlardaki bu hırsın çevrelerine de zarar verdiğini düşünüyorum. şimdilerde 7 deyim 50 lira 10 da olsam 50 lira farkı yok, haa 11 olsam ne olur, 50 lira kaybım olur, çok mu önemli? hayır, sorulara cevaplar yazarken istediğim kazanç hanemi aktif hale getirmek sadece. herkese başarılar dilerim.

0

ucantospaa sana da allah akil fikir versin. bazi seylwre bilip bieden yoeum yapma

1

insanların kendi yorumu boşver zaten listeyi önemseyenler arada açık açık yazıyorlar . tabiki önemli ama benimde önceliğim ilk önce kazancımı arttırmak zaten onu yaparken ister istemez listede ilerleme oluyor. ben sıralamada değilim pek olmakta istemiyorum herkes para kazanmak ister ama bazıları çok çok fazla hırs yapmış. fazla hırslı olmakta iyo değildir. soru sormak yerine listede önünde olanlara laf atan var. hayır onu yapacağına yorum yap listede yüksel ne gerek var para için bu duruma gelmeye anlamıyorum.

0

kendin istemediğin halde yarışmanın içerisinde olman çok normal çünkü burada sen para kazanmaya çalışıyorsun ve hiç kimse sen yarışmadasın diye seni suçlayamaz. çünkü sen yarışmadigin halde yarışmanın içinde oluyorsan bu senin para kazanıyorsun anlamına gelir. istersen yarışma içerisinde de bulunabilirsin ve yarışabilirsin bu senin gayet de doğal bir hakkın kimse sana burada bir şey diyemez .herkes kendi parasını kazanıyor .eğer ilk 10 'a ya da ilk 20' ye girmek isteyen kişi çabalayarak kazansın kimse birbirine laf uzatmasın bence. ister yarış ister yarisma sonuçta yarışmanın icindesin kimse sana karışamaz eger geçmek isteyen varsa çalışmalıdır.

-1

emin ol biz de sen yarışmada birinci ol diye senin gözlüyor duk sürekli seni takip ediyoruz zaten rossmann ne yapıyor ne yazıyor neden hala banlanmadı.
allah akıl fikir versin

1

bu suçlama bana da yapıldı üstelik listenin hiçbir yerinde olmadığım hiç şansım olmadığı halde. insanları anlamak güç bunu seninle paylaştım çünkü demek istediğim herkes kendi açısından bakıyor kişi kendinden bilir işi hesabı o yüzden kimsenin saçına göre tarak bulamayız. bende sadece kazanç için buradayım.