0

sitedeki yarışmayı, lider tablosunu takip ediyorum ama açıkçası kendimde çok aktif olamadığım için bu konuda ekstra bir çaba sarf ettiğimiz söyleyemeyeceğim.ama bu tarz yarışmalar sitedeki hareketlilik yeni içerik girilmesi ve yazılan sorularda cevap artışı sağladığı için hem kullanıcı olarak bizler için hem site için faydalı olduğunu düşünüyorum.şimdiden bu çalışmaları yapan ve başarılı olan ve ödül elde eden arkadaşları tebrik ediyorum.

0

ilk 20 ksi icerisinde olmama ragmen takip etmiyorum. yarışma umrumda da değil açıkcası... belli bir kakzanc yapana kadar burada aktif olmaya calisacagim. daha sonra kafama estikcr girexegim

0

evet takipteyim bir türlü lider tablosunda değilim canım sıkıldı moralim bozuldu diyebilirim

0

açıkcası takip etmiyorum ben yarışma başladıktan 2 gün sonra sayfaya girdim ve baktım yarışma var ama ara 2 günde çok açılmış. zaten benim o kadar soru cevap yazacak vaktim de yok boşuna takip etmeye de gerek yok dedim. kendi dalgama bakıyorum günde 3-5tl bana yetiyor amaç bebiş uyuturkem boş kalmamak bide üzerine para veriyorlat daha ne isteyeyim.

1

yani, çok çok asılmıyorum, misal bugün gündüz çok girmedim. birilerinin keyfimi kaçırmasından dolayı çıktım soruyu yazıp, şu zamana kadar da girmedim. canım istediğinde giriyorum. biraz cevaplarım sonra çıkarım, sonra yine girerim. kısmetimde varsa kazanç elde ederim. kendimi zorlamıyorum. zorlarsam :) liste değişir ama canım kıymetli, parmaklarımı ve gözlerimi düşünmek zorundayım. 50 lira bana yeter, listede kalma başarısı gösterebilirsem.
herkese başarılar dilerim.

0

sitede ki yarışmayı çoğunlukla herkesin takip ettiğini düşünüyorum. gerçekten son günler de oldukça heyecanlı geçtiğini bekliyorum.