0

ben kesinlikle sıla'nın bu konuda yalan söylediğine inanmıyorum. kendisi güçlü bir kadın bu zamana kadar da böyle olaylarla asla gündeme gelmedi ve şiddet gördüğü zaman bunu sindirecek ve susacak bir kadın değil. eminim ki şiddet görmüştür. ahmet kural'ın verdiği açıklamada da zaten itiş kakış oldu falan tarzında beyanları var. bunun dışında sıla'nın yapmış olduğu bir konuda rahatsızlık duyduğunu da ve kendine hakim olamadığını da aslında herkesin kendi hayatı deyip çekilmem gerektiğini düşünemedim gibi açıklamaları da olmuştur. o yüzden bana göre tabii ki işin aslını bilemeyiz ne sıla'yı tanırım ne de ahmet kuralı tanırım ama hiçbir kadın kendine şiddeti yakıştıramaz. böyle bir olay yaşanmadı ise milyonlarca insanın gözü önünde ben şiddet gördüm diyemez. en azından benim kendi kişiliğim buna izin vermez sıla'nın da kişiliğini sağlam görüyorum böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum.

0

valla ben bu konuda iyice tarafsız kaldım ama iftira atmış gibi duruyor. demek ki sıla da masum duruyor ama masum değil. aralarında bir sıkıntı olup sıla hirs yapıp düşünmeden hareket etmiş ve daha sonra geri adım da atamamis bence bütün olay bu bir anlık gafletle olan birsey bence.

0

sıla yalan mı söylemiş, hiç haberim yok ama eğer öyle bir şey yaptıysa gerçekten de insanların tepkisini çok toplamıştır. yani insanı boş yere iftira atmak ne demek ya hep ünlüler ahmet kurala tepki gösterdiler. sıla'yı desteklediler yazık yani böyle saçma sapan bir şey için niye iftira atıyor ki gerçekten yazıklar olsun. ilk defa duydum çok şaşırdım inanamadım.

0

bence ahmet kural sıladan ayrılmak istedi .sıla da bunu hazmedemeyip ahmet kurala iftira attı