0

sitede sırf uzun cevap yazmış olmak için bütün hayatını anlatanlar için düşünceleriniz?

birilerinin nasıl evlendiğini kaç çocuğu var nerede otuyor,eşiyle nasıl evlenmiş ,kiminle kavga etmiş hepsini öğrendik

3 cevap
0

size bir şey diyemiyorum aferin devammm. işte böyleyiz biri biraz eleştirdi mi tamam sağ ol demek yok.halada yazıyor arkadaşımız yok böyle oldu yok ben bunu kazandım. aristokrat sağ olsa bu kadar alınmaz.gerçeği bunlar o kim der.veya google amcalarına sorarlar

0

bu sitede sadece bir kişi değil bir sürü kişi ailesini anlatıyor geçen sorunun cevabını bilmediği halde kocasına sormuş. kocama sordum bunu dedi, şunu dedi diye yazmış. sorumani tarafindan sorun değil. sırf milletin üzerinden kazanç sağlamaya sağlıyorsan bilmem.

0

yani bildiğim kadarıyla sana şöyle söyleyeyim. insanlar istediğini yapabilir hani açıklayıcı bir cevap veriyorsa ve sorumani için sorun yoksa bence bizlerin de bir şey demeye hakkım yok diye düşünüyorum. hani burada genellikle maç muhabbeti olduğunda bazı erkekler destan bir şekilde yazıyor ve insanlar ilk önce yazmadan veya soru paylaşmadan ilk önce bir kendini cevaplarına baksalar daha iyi olacak. kimsenin burada kimseye bir şey demeye hakkı yoktur. bunu ilk önce kafalarına sokması lazım sorumani için sorun değilse o zaman gerisi boştur bana göre sorumani burada zaten mantıklı cevaplar bekliyor. mesela ben kendi adıma söyleyeyim ben burada toplam 327 tl para çektim eğer ben mantıksız bir şekilde cevap verseydim sorumani beni direkt banliyabilirdi ve ya beni uyarabilirdi hani 2 ay burdayim daha bir kere bile uyarı almadım sorumani'den çünkü ben kurallara uyduğuma inanıyorum. artık bu soruyu kimin için açtım bilemeyeceğim. bu da senin düşüncen ama sitede uzun cevap yazmak için eğer o soruyla alakalı olan bir şeyse o soru ile ilgili cevap yazıyorsa ona bence bir şey diyemem insanlar istediği gibi yazabilir özgürdür. burada önemli olan fikrini sunmak, ben de her zaman fikrimi sunmayı seven birisiyim.