0

diyet yapmak sağlığa zararlı değildir kendi kafanıza göre aç kalarak veya bilip bilmediğiniz şeyleri kullanarak diyet yapmak sağlığa zararlıdır. ama bir doktor kontrolünde diyet yapmak aksine ideal kiloya gelip daha sağlıklı bir insan olmamızı sağlar.

0

diyet zararlı değildir.yalnız sağlıklı ve uzmanların kontrolünde yapmak lazım.sonra diyet yapalım derken vücudu zayıf düşüp de hastalananlar oluyor.bu yüzden mutlaka uzmanların tavsiyesi doğrultusunda diyet yapılmalı.

1

diyet yapmak sağlığa zararlı değildir ama illa öyle zayıflayacağım deyip de çok az yemek olmaz. boşuna dememişler can boğazdan gelir diye. hani insanlar diyet yapıyor diye tüm besinlerden uzak kalıyorlar. bence bana göre çok saçma tamam zayıflamak güzel bir şey ama öyle kendini zorlamadan doktor ne öneriyorsa onları yemek lazım. sonuçta doktora en iyisini bilir. ne kadar , neyi çok yiyebileceğini ondan dolayı diyet yapan insanlar sağlığına zarar vermemesi için her zaman doktora danışılması lazım. kendi kafalarına göre diyet yapmamaları lazım.

0

tabiki sagliga zararli degildir ama dikkatli olmak lazim. diyet yapip zayiflayacagim diyede besinlerden vitaminlerden geri kalmamak lazim. eger fazla kilomuz varsa sekerden uzak durabiliriz. her vitamini almaliyiz ama az az yemeliyiz. bazilari hic birsey yemiyor zayiflamak icin. ama bu cok yanlis bir davranis. bunyemiz zayif duser ve aksi takdirde cesitli hastaliklara yol acabilir. o yuzden diyetide bir doktor yardimiyla yaparsak doktorun dogru sekilde yonlendirecegini dusunuyorum ..